Waar ligt jouw passie?

KOM WERKEN BIJ DE GLIMLACH VAN TWENTE

De gemeente Oldenzaal is een actieve, betrokken werkgever met de focus op samenwerken. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op!

Meer info
Vacatures

Over Oldenzaal

Kom ook werken in hartje Oldenzaal!

Oldenzaal is de Glimlach van Twente. Onze bruisende en Bourgondische stad met circa 32.000 inwoners is een prachtige plek in het Twentse landschap waar je naar hartenlust kunt werken, wonen en leven. Een inspirerende stad met een rijke historie.

De gemeente Oldenzaal is een actieve, betrokken werkgever met de focus op samenwerken. Onze organisatie is met recht een platte te noemen die op veel verschillende vlakken betrokken is bij de Oldenzaalse samenleving. Met ruim driehonderd collega’s staan we dagelijks voor onze inwoners klaar op het gebied van publieke ruimte, sociale zaken en dienstverlening.

Lees meer

Kom bij ons werken

Nieuwste vacatures

Interesse? Wij kijken uit naar een kennismaking met je.

Meer laden

Nieuwsgierig naar de “Glimlach van Twente” ?

Dit waarderen onze collega’s:

  • Werken in een gemoedelijke en Bourgondische stad! Ideaal om in je lunchpauze een snelle boodschap te doen of zomers een ijsje te halen.
  • We vinden het belangrijk dat onze collega’s fit zijn, worden en blijven! Naast allerlei sportieve activiteiten is onze sportavond een jaarlijks terugkerend leuk evenement.
  • Ambtenaren saai en suf? Echt niet! Met en voor onze collega’s organiseren we kerst-, zomer- en ‘zomaar’-borrels. Onze actieve personeelsvereniging zorgt voor extra activiteiten om je collega’s beter te leren kennen en gezellig samen te zijn.
  • We zijn een groot voorstander van activiteitgericht werken. Dit betekent dat werknemers niet altijd meer een vaste werkplek hebben. Dit kan op het gemeentehuis zijn; thuis; in een stilteruimte; op het Hulsbeek voor een brainstormsessie.
  • Carnaval in Oldenzaal is al 66 jaar een begrip in Twente en ver daarbuiten. Elk jaar trekt de Grote Twentse Carnavalsoptocht ruim 100.000 bezoekers naar de Boeskoolstad.
  • Job-crafting! Er is bijzonder veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Als je kansen ziet, dan kun je die pakken!