Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Boll Dakmanagement

Ruim 100 jaar sterk in ambachtelijk dakwerk
Met elkaar & Voor elkaar!

Wie zijn wij?

BOLL Dakmanagement is een met name regionaal opererend dakdekkersbedrijf en is gespecialiseerd in alle mogelijke daksystemen: van een traditioneel geballast dak met grind tot vegetatiedaken en van parkeerdaken tot energiedaken. Daarnaast besteden we veel aandacht aan 24-uursservice, waaronder lekkagemeldingen en calamiteiten. Jaarlijkse onderhouds- & reinigingswerkzaamheden en controle van permanente valbeveiliging worden tevens uitgevoerd.

Onze werkzaamheden voeren we uit voor woningbouwverenigingen, gemeenten, scholen, bedrijven, zorginstellingen, defensie, bouwbedrijven en particulieren. Het werkterrein ligt zowel op het gebied van renovatie als op nieuwbouw en met een 24 uursservicedienst, 7 dagen per week is BOLL Dakmanagement voor alle dakwerkzaamheden continu bereikbaar.

Kortom Boll Dakmanagement maakt bewezen kwaliteitsdaken, is veelzijdig en heeft een goede naam op het gebied service en flexibiliteit!

Wat korte feiten op een rij

Gevestigd in Enschede

24 uur servicedienst

30 medewerkers

Gemiddelde leeftijd 39 jaar

9 redenen waarom jij bij ons zou willen werken!

Bijna alle dakmaterialen worden door BOLL Dakmanagement verwerkt, zoals bitumen, diverse kunststoffen. En dat op bedrijfshallen, woningen, scholen en overigen.

Veiligheid & Kwaliteit staan bij ons voorop! Wij zijn gecertificeerd conform KOMO en VCA. De meeste werknemers hebben ook hun BHV. Tevens zijn wij dealer van het welbekende merk: Wedéflex. En ook wordt er veel aandacht besteed aan opleidingen.

BOLL is een naam die al meer dan 100 jaar bestaat en is daarmee één van de oudste namen in dakdekkend Nederland met een rijke historie. Daarmee heeft het bedrijf zich inmiddels bewezen bij diverse opdrachtgevers.

Onder het motto: “met elkaar en voor elkaar”, wordt er op bepaalde momenten ook stilgestaan bij anderen. Deze mensen worden door collega’s aangedragen, zodat wij namens hen, een bos bloemen langs brengen en deze mensen hiermee verrassen.

In mei 2020 bestond BOLL Dakmanagement 10 jaar. Dit is op een passende manier gevierd. Maar het echte feestje voor de medewerkers gaan we hopelijk binnenkort nog vieren.

We zijn gek met onze medewerkers en laten dat ook blijken, door met elkaar even lekker te ontspannen en te genieten. Zie hier een herinnering van een gaaf kart-uitje!

Bij Boll klopt het grote rode FC Twente hart. Je ziet onze reclame dan ook terug in de Grolsch Veste! Trots da’w veur Twente bint!

Voor Elkaar en met Elkaar is onze lijfspreuk. Dit willen wij ook laten zien door maatschappelijke betrokkenheid. Niet alleen steunen wij lokale sportclubs, maar wij steunen ook stichting Ikusasa. Daarmee kunnen 3 kinderen naar school.

Onze medewerkers worden vaak in de watten gelegd. Zo trappen wij ieder nieuwjaar af met een groot ontbijtbuffet op de zaak en organiseren wij leuke uitjes en activiteiten voor onze mensen. Racen in een simulator of een echte kart, een BBQ of een dagje op stap is zomaar een greep uit onze activiteiten.

Collega’s

Marcel

Voorman dakdekker

Wie ben je? Ik ben Marcel en ben ruim 2 jaar in dienst bij BOLL Dakmanagement, daarvoor heb ik vele jaren bij een ander bedrijf op dak gestaan

Waarom werk je hier? Het ambachtelijke werk en de vrijheid om dagelijks buiten aan het werk te zijn, spreken mij zeer aan en beleef ik veel plezier aan. Binnen het bedrijf zijn de zaken goed geregeld voor alle medewerkers en wordt er met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, mooie daken gemaakt.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd klus ik graag, kijk ik graag naar Formule 1 en een barbecue met een drankje, sla ik zeker niet over.

Deniz

Calculator/werkvoorbereider & servicedienst

Stel je eens even voor! Ik ben Deniz en werk inmiddels bijna 2 jaar bij BOLL Dakmanagement.

Welke opleiding(en) heb je gevolgd? Bij BOLL Dakmanagement heb ik op dit moment meerdere taken en daarnaast volg ik de kader opleiding bij Tectum.

Wat onderscheid Boll Dakmanagement nu van andere dakdekkers? Dit zit hem vind ik echt in de kwaliteit en in het meedenken met de opdrachtgever. Wij proberen onze opdrachtgevers altijd te ontzorgen.

Wat is nu zo leuk aan jouw functie? Het leuke aan mijn werk is, dat het zeer divers is en elke dag anders, met een goede sfeer onder de collega’s.

Wat doe je in je vrije tijd Deniz? In mijn vrije tijd sport ik veel en gaat er ook veel tijd naar mijn gezin toe.

Arne

Voorman Dakdekker

Stel je eens voor! Ik ben Arne en werk inmiddels sinds 2016 bij BOLL Dakmanagement

Wat deed je hiervoor? Hiervoor ben ik 11 jaar werkzaam geweest voor een ander dakdekkersbedrijf.

Waarom werk je hier en niet bij een ander dakdekkersbedrijf? Ik heb veel plezier in mijn werk en mag graag met kunstsof dakbedekking bezig zijn. De vrijheid en het buiten werken, spreken mij zeer aan. Omdat BOLL Dakmanagement veelzijdig is, verwerken ze vele soorten dakbedekking. Hiermee onderscheiden ze zich v.w.b. de kwaliteit.

Klinkt goed allemaal, maar wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd voetbal ik graag en doe ik aan hardlopen. Snowboarden en een drankje drinken in mijn plaatselijk kroeg zijn zaken die ik ook graag mag doen.

Ross

Leerling dakdekker

Stel je eens voor ! Ik ben Ross en ben sinds 2017 bij BOLL Dakmanagement werkzaam.

Wat heb je als opleiding gevolgd? Ik heb mijn Havo afgemaakt en heb via diverse andere baantjes, mijn plek gevonden op het dak. Ik heb de mogelijkheid gekregen om diverse opleiding te mogen gaan doen en ben nu nog bezig om Niveau 3 bij Tectum te behalen.

Wat vind nu zo leuk aan dit werk? Het is echt enorm leuk en afwisselend werk. Iedere dag is anders en je bent lekker veel in de buitenlucht bezig!

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en klus ik graag.

Richard

Servicemonteur

Stel je eens voor ! Ik ben Richard en werk sinds 2010 voor BOLL Dakmanagement.

Hoe ben je zo bij Boll Dakmanagement gekomen? Ik heb eerder bij een ander dakdekkersbedrijf gewerkt en heb daar alleen kunststof dakbedekking verwerkt. Door mijn jarenlange ervaring doe ik nu ook service werk en kom ik dagelijks op meerdere en verschillende daken. Ik ben dan b.v. met lekkages en andere dak-werkzaamheden bezig.

Wat vind nu zo leuk aan dit werk? Het leuke van dat werk, is dat je overal komt en op dat moment, oplossingen moet hebben, om het te kunnen repareren.

Waarom raad je mensen aan om hier te gaan werken? Ik vind het bij BOLL Dakmanagement gewoon zeer prettig werken; er is een goede werksfeer en iedereen is gelijk en we het met elkaar gezamenlijk moeten doen.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd besteed ik aandacht aan mijn gezin en gaan we met regelmaat gezellig samen op uit.

Rogier

Leerling dakdekker

Stel je eens voor ! Mijn naam is Rogier en ben 3 jaar aan het werk voor BOLL Dakmanagement.

Wat heb je als opleiding gevolgd? In de afgelopen jaren heb ik bij Tectum de opleiding tot dakdekker mogen doen en ik zit inmiddels in Niveau 3.

En wat heb je hiervoor gedaan Rogier? Hiervoor heb ik in de metaal gezeten, maar het werk als dakdekker spreekt mij toch veel meer aan. Ben graag in de buitenlucht bezig en mag graag mooie daken mag maken samen met mijn collega’s.

Wat vind nu zo leuk aan dit bedrijf? Ik mag hier graag werken, omdat men veel tijd en aandacht besteed opleidingen en er heerst een hele leuke sfeer onderling.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd mag ik graag naar FC Twente gaan en onderneem ik veel met vrienden.

Vacatures

Website bedrijf