SURETY IN RESEARCH

Clinical Trial Service
Losser

SURETY IN RESEARCH

Clinical Trial Service
Losser

SURETY IN RESEARCH

Clinical Trial Service
Losser

SURETY IN RESEARCH

Clinical Trial Service
Losser

SURETY IN RESEARCH

Clinical Trial Service
Losser

 

Over ons bedrijf

Clinical Trial Service is een Contract Research Organisatie (CRO) dat al 30 jaar gespecialiseerd is in het Wereldwijd opzetten en uitvoeren van medisch-wetenschappelijk onderzoek (clinical trials). Dit doen we vanuit twee afdelingen: Clinical Operations en Internationale Home Care Service.

Inmiddels is CTS actief in ca. 80 landen en managen wij alle deze landen vanuit onze kantoorlocatie in Losser. Met veel inzet, motivatie en plezier dragen wij op deze wijze bij aan de ontwikkeling van nieuwe medische behandelingen die wereldwijd voor patiënten beschikbaar komen. Dit doen we voor alle ziektebeelden.

Wat doet CTS nu precies 

Deze vraag krijgen wij best wel vaak gesteld. We gaan het uitleggen.

In het kader van met medisch-wetenschappelijk onderzoek levert CTS maatwerk dat voor onderzoek nodig is. Dit realiseert CTS door gebruik te maken van efficiënte en innovatieve oplossingen.

Binnen onze afdeling Clinical Operations zetten we medisch-wetenschappelijk onderzoek op in Nederland en België.  Onze Clinical Research Associates professionals (CRA’s) zijn vanaf de start tot de afsluiting verantwoordelijk voor de indiening, planning, implementatie, het management en de kwaliteitscontroles van klinisch onderzoek. We zijn als CTS een soort “spin in het web” waarbij je contact hebt met onderzoekers (artsen), het research personeel (bijvoorbeeld verpleegkundigen), functieafdelingen binnen een ziekenhuis en andere derde partijen zoals bijvoorbeeld een centraal laboratorium.

Home Care Service is de innovatieve manier om medisch-wetenschappelijk onderzoek uit te voeren thuis bij de patiënt. Patiënten die deelnemen aan medisch-wetenschappelijk onderzoek moeten frequent voor behandeling of onderzoek naar het ziekenhuis. Dat betekent een aanzienlijke tijdsinvestering voor de patiënt en eventuele begeleiders. Door patiënten thuis te behandelen, daar hun medicatie toe te dienen en de medische conditie te controleren, wordt het aantal ziekenhuisbezoeken aanzienlijk verminderd. Dat is een groot voordeel voor patiënten en onderzoekers. Hierdoor kunnen meer patiënten geïncludeerd worden en participeren zij langer in het onderzoek.

Onze afdeling De Home Care Service biedt onze opdrachtgevers en de deelnemende patiënten de mogelijkheid om home care bezoeken volgens onderzoeksprotocol uit te laten voeren bij de patiënten thuis of andere gewenste locatie. De bezoeken worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde onderzoeksverpleegkundigen, in nauw overleg met de patiënt en het onderzoekscentrum. CTS biedt deze Home Care Service wereldwijd (inmiddels in 84 landen) aan.

Wat is nu het doel van ons werk?

CTS streeft ernaar dat patiënten wereldwijd op iedere gewenste locatie toegang hebben tot nieuwe geneesmiddelen!

Over onze bedrijfscultuur

Kenmerkend voor CTS is een cultuur van collega´s die je graag bijstaan en voor je klaarstaan bij vragen. De werksfeer is informeel en we kennen weinig hiërarchie. Bij CTS ervaar je veel vrijheid en wordt initiatief gewaardeerd.

Het sociale aspect is heel belangrijk voor ons en de cultuur laat zich omschrijven als mensgericht. Het belangrijk dat je goed in je vel zit, zowel op het werk als privé.

CTS verzorgt op kosten van de zaak dagelijks de lunch voor alle medewerkers en daar maken we altijd een gezellig moment van. We zijn een platte organisatie, met daardoor snelle besluitvorming, waar iedereen vanuit zijn/haar rol een belangrijke rol speelt.

 

Enkele feiten over CTS

CTS is opgericht in 1993

20 medewerkers in Losser en
30 verpleegkundigen

Gemiddelde leeftijd bij ons is 39,9

Er werken 70% mannen en 30% vrouwen
bij ons

Bekijk onze “werkenbij” video:

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken.

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dat staat hoog bij ons in het vaandel. Persoonlijke aandacht voor iedereen bij CTS. Zie op de foto een mooi voorbeeld waar Mirjam een speech gaf ter ere van een …. ?

We houden van gezelligheid en doen dan samen geregeld ook iets leuks. Zo leer je elkaar beter en ook op een andere manier kennen. Zo hebben we laatst een prachtige tocht op E-Scooters gemaakt met leuke stops onderweg.

Korte lijnen dankzij een platte organisatie structuur, waardoor je je eerder gehoord en gezien voelt. Dat hoor je misschien wel vaker, maar bij ons pluk je daar echt de vruchten van. We zijn een hecht team die snel beslissingen samen kan maken. Onze directeur Mirjam werkt ook volop mee, altijd handig!

Er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en talenten, deze worden waar mogelijk goed benut waardoor je ook de nodige uitdaging ervaart.

Een cadeau voor je verjaardag en bijzondere eindejaarsgeschenken. Maar we vinden het 0ok heel leuk om getrakteerd te worden, zoals je hier op de foto ziet! Hebben we trouwens al vermeld dat je vrij krijgt op je verjaardag?

Gezamenlijke lunch aangeboden door CTS (je hoeft er dus thuis niet meer aan te denken je brood klaar te maken, ideaal!) Hier op de foto zie je trouwens een paasbrunch die we in onze tuin hadden. Erg gezellig!

Een mooi, ruim en helder kantoorpand. Dat werkt lekker! PS is jouw de kleurrijke aankleding al opgevallen? Alles behalve saai wat je bij ons aantreft, al zeggen we het zelf.

Wij verzorgen iedere dag jouw lunch en op vrijdag halen we lekkere broodjes. Je hoeft dus thuis niet je eigen bammetjes te smeren! Fijn, toch?

Mogelijkheid om thuis te werken, flexibele starttijden waardoor er een fijne werk- privé balans is. Verder

Vacatures

Maak kennis met een aantal collega’s

Linda


Marloes


Marjolein


Rianne


Collega


Julia


Collega


Website