Forque

Businessconsultants met verstand van processen !

Forque

Businessconsultants met verstand van processen !

Forque

Businessconsultants met verstand van processen !

Forque

Businessconsultants met verstand van processen !

Bedrijfsprofiel

Ons organisatieadviesbureau is gespecialiseerd in het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen en de realisatie van verbeteringen. Onze collega’s geven organisaties advies en ondersteuning, bieden support bij procesoptimalisatie en voorzien hen van handige apps die wij op maat hebben gemaakt voor onze klanten. Al ruim 12,5 jaar is Forque gespecialiseerd in de verbetering van bedrijfsresultaten.

Onze consultants zijn op basis van hun ervaring in staat om snel tot de kern door te dringen. Vanuit daar gaan zij actief aan het werk met het vraagstuk én de oplossing.

Waar staan wij voor?
Forque verbindt processen, mensen en systemen door het inzetten van toffe, creatieve en slimme businessconsultants die de klant onbevangen tegemoet treden en daardoor met onverwachte oplossingen komen. Zo staat Forque voor ‘onbevangen slimmerds en stoere oplossingen’.

Onze consultants zijn op basis van hun ervaring in staat om snel tot de kern door te dringen. Vanuit daar gaan zij actief aan het werk met het vraagstuk én de oplossing.

Kantoor in Enter

Man 70% - Vrouw 30%

Actief in Nederland

Gemiddelde leeftijd 34 jaar

9 redenen waarom Forque een gaaf bedrijf is!

We besteden bij Forque ruim 20% van onze tijd aan kennisdeling onderling en interne opleiding en daar zijn we trots op!

Elke maandag kun je deelnemen aan de gezamenlijke lunch. Dan haalt Simone (onze Office Manager) allerlei lekkers. We beginnen onze week graag goed! De rest van de week regelt iedereen zijn eigen lunch, dit is ook handig gezien we flexibel werken!

Bij Forque houden we wel van een feestje! Zo hebben we ieder jaar 3 personeelsuitjes; een zomer- en najaarsuitje met overnachting (!) en een hele gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel (met partner!)

Voldoende rust is een belangrijk onderdeel van het werken als Businessconsultant. Goed uitgerust zijn betekent ook meer scherpte en daarmee meer werkplezier! In 2019 hebben we dan ook  137 nachten doorgebracht in een hotel, want in de file staan wordt niemand blij van!

Bij Forque vinden wij duurzaamheid heel belangrijk! Er liggen 404 zonnepanelen op het dak van ons kantoor waarmee we ca. 120.000 kWh per jaar opwekken!

Ken je dit tegeltje? Leu oet Twente, Leuke Leu!  69 % van onze collega’s is écht Tukker is en komt uut Twente komt? Leeeuuk onnie!

Zijn Forque mensen echte gezinsmensen? Wie weet! We hebben samen wel 47 kinderen, we zijn dus niet alleen maar vruchtbaar als het om de business gaat!

Nog een leuk weetje over de mensen van Forque! Samen hebben we 53 muziekinstrumenten waaronder 11 gitaren en 5 piano’s! Muzikale club dus!

Als we toch met feitjes bezig zijn! Bij Forque werken er 29 mannen en 16 vrouwen. De leeftijden van collega’s liggen tussen de 23 en 55, waarbij de gemiddelde leeftijd 34 is! Best een mooie balans dus!

Collega’s

Timon

Senior Bussinesconsultant

Leeftijd: 35

Studie: Technische Bedrijfskunde

Waarom werk je bij Forque: De mensen die bij Forque werken streven naar kwaliteit en plezier in het werk. Dit merk je bij alle collega’s en dat motiveert enorm. Verder heerst er een bijna familiaire sfeer en je kunt altijd bij iemand terecht als je vragen hebt. Je hebt alle vrijheid om je werk in te delen (er wordt gestuurd op output en niet zozeer op tijd) en jezelf te ontwikkelen. Kortom, een erg fijne organisatie om bij te werken.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Ik ben dagelijks bezig met klanten verder te helpen door inzicht in hun processen te creëren. Dit doe ik door met de klanten in gesprek te gaan en BI oplossingen uit te werken die toegevoegde waarde bieden voor de klant. Daarnaast ontwikkeld de wereld van BI en haar mogelijkheden zich ontzettend snel en het is erg leuk om met de nieuwste technieken en mogelijkheden om data inzichtelijk te maken bezig te zijn.

Wat deed je hiervoor: Business Informatiemanager bij een bedrijf die machines maakt voor de staalindustrie. Ik was hier verantwoordelijk voor het beheer van het applicatieportfolio van het bedrijf en de ontwikkeling van BI oplossingen.

Vrije tijd: Sportschieten, muziek luisteren & gamen

Madelon

Senior Bussinesconsultant

Leeftijd: 32

Studie: Commerciële Economie

Waarom werk je bij Forque: Dit bedrijf heeft veel vertrouwen in haar medewerkers, o.a. inzet en drive zijn erg belangrijk. De kansen die je krijgt om jezelf te ontwikkelen in combinatie met de grote afwisseling in de werkzaamheden

Wat spreekt je het meest aan in je functie: De vrijheid en de afwisseling die ik heb in mijn dagelijkse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde, nieuwe mensen, nieuwe bedrijven en nieuwe processen. Dat ik met mijn kennis bedrijven en mensen mag helpen om processen makkelijker en eenvoudiger in te richten is iedere keer weer een leuke uitdaging.
Daarnaast blijf je je continu ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Daarvoor worden kansen en begeleiding binnen en buiten Forque aangeboden

Wat deed je hiervoor: Verkoop binnnendienst

Vrije Tijd: Hardlopen, voetbal, koken, lezen & festivals

 

Chris

Project Manager

Leeftijd: 31

Studie: Organisatiewetenschap.

Waarom werk je bij Forque Forque bewijst zich als een betrouwbare werkgever die het beste met de werknemers voor heeft. Als je een idee hebt, is er ruimte om dat verder te ontwikkelen en uit te denken. Wil je ergens verder in ontwikkelen, dan kijkt Forque met je mee hoe je dat samen voor elkaar kunt krijgen.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? De mogelijkheid om het praktische werken te combineren met het begeleiden van projecten en mensen.

Wat deed je hiervoor: Hiervoor was ik project medewerker bij het stafbureau van een primair onderwijs organisatie.

Vrije tijd: Koken, eten & bordspelletjes.

Vacatures

Website bedrijf