De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

De Wilmersberg

Het landgoed
van Twente

Wie zijn wij?

Landgoed De Wilmersberg staat bekend om de mooie ligging op 14 hectare landgoed. Voor veel mensen in Nederland, maar ook daarbuiten, is dit 4* hotel één van de fijnste plekken om een korte of langere vakantie door te brengen.

Zowel naar onze gasten als binnen het team heerst er een informele en ontspannen sfeer. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en eigen initiatief. De Wilmersberg beschikt over een restaurant, een lounge, 59 kamers en een Wellnessboutique.

Het terras is voor veel mensen het mooiste van Overijssel.

Wat korte feiten op een rij:

 

 

Gevestigd in De Lutte, opgericht in 1993

103 medewerkers

Gemiddelde leeftijd 29 jaar

70% vrouw 30% man

 

De Wilmersberg is voor iedere medewerker en iedere gast de fijnste en beste plek van Nederland om te werken, te ontwikkelen, plezier te hebben, nieuwe inzichten op te doen, geïnspireerd te worden en te ontspannen.

In een tijd waarin grote hotelketens de boventoon voeren en het leven steeds drukker en individualistischer wordt, zien wij het als onze missie om op één van de mooiste plekken van Nederland onze gasten in een eigentijdse setting met liefde en persoonlijke aandacht te verwennen. Wij hebben daarbij oog voor de groene omgeving waar onze gasten verblijven en in het verlengde daarvan oog voor toekomstige generaties.

De bedrijfscultuur is informeel en gezellig, er is ruimte voor eigen inbreng en initiatief, er zijn diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

9 redenen waarom jij bij ons zou willen werken!

De Wilmersberg behoort tot tot de top van de beste en fijnste hotels in Nederland!

Onze kamers zijn zeker geen standaard hotelkamers te noemen. We hebben met oog op stijl en detail deze fraai laten inrichten!

Wij begrijpen dat vrije tijd belangrijk voor je is en dat je niet ieder weekend wil of kan werken. Het voordeel bij De Wilmersberg is dat je in een groot team komt te werken, dit is dus zo opgelost!

Als jij je thuis voelt tijdens je werk, dan geldt dat voor onze gasten ook. Plezier met elkaar en teamwork staan bij ons dan ook echt voorop!

Wij durven echt te stellen dat wij het allermooiste terras van Overijssel hebben!

Je kunt op jouw niveau beginnen en wij kijken samen met jou wat je graag zou willen bereiken en waar je potentie zit, wij trainen en coachen je on-the-job.

Als vaste medewerker mag je op studiereis naar ons zusje Barbacán op Gran Canaria.

Wij hebben een heerlijke wellness en spa binnen ons hotel, inclusief indoor zwembad!

Onze keuken is er met recht eentje op niveau! Ware kunstwerkjes worden aan onze gasten opgediend!

Vacatures

Website bedrijf