Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek

Al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner!

Marotechniek is een kleine dynamische organisatie met korte lijnen. We zijn specialist in de verkoop, engineering en fabricage van lieren, onderwatermotoren, baggerpompaandrijvingen en elektrische besturingen voor o.a. de maritieme-, offshore- en baggersector en de aannemerij.

Marotechniek richt zich op de ontwikkeling, productie, verkoop en service aan haar klanten. Deze bevinden zich in zowel binnen- als buitenland.

 

 

Wat feiten over ons bedrijf!

Kantoor in Zutphen

Wereldwijd actief

17 medewerkers

Gemiddelde leeftijd 40 jaar

In 2006 gestart met 3 personen, inmiddels uitgegroeid tot 17, waarbij een team zich bezighoudt met het ontwerpen en bouwen van lieren en onderwatermotoren en een ander team met het ontwikkelen, tekenen en bouwen van besturingskasten en besturingssystemen. Ook leveren we 24/7 service aan onze klanten. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel en we zijn sterk in klantspecifieke opdrachten voor grote en kleine klanten. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en humor is bij ons erg belangrijk!

Marotechniek is verder een klein, financieel gezond bedrijf en ons doel is om aan de stijgende vraag van klanten te kunnen blijven voldoen en competatieve aanbiedingen te doen met dezelfde medewerkers of met gecontroleerde groei indien nodig.

Bekijk onze bedrijfsvideo!

Een van onze mensen aan het woord!

9 redenen waarom jij voor ons wilt werken!

Dit is de wereldkaart, ons speelveld! We zijn trots dat we op zoveel plekken op de aardbol onze techniek hebben kunnen toepassen.

Het einde van de werkweek moet je samen vieren! We bieden onze medewerkers altijd op vrijdag de lunch aan, of je nu een broodje of een patatje neemt, dit is op onze kosten.

Onze mensen? Dat is ons kapitaal. Als het goed gaat met ons bedrijf dan gaat het ook goed met onze mensen. Als we een goed jaar hebben gedraaid dan ontvangen alle medewerkers een envelop met inhoud als eindejaarsbonus.

Jaarlijks hebben we een aantal leuke uitstapjes, een daarvan is een bezoek aan een project of leverancier. Na dit bezoek gaan we samen iets actiefs doen, afgelopen jaar zijn we wezen schermen! En garde!

We sluiten traditiegetrouw altijd het jaar af met een gezellig etentje waarbij de partners ook zijn uitgenodigd. Dit is altijd heel gezellig en zo blijft het thuisfront ook betrokken bij ons bedrijf.

Je hoeft van huis uit geen fruit naar je werk te nemen, wekelijks hebben we een kratje vers fruit voor je klaar staan in onze kantine.

Bij ons is geen werkweek hetzelfde. Echt niet. We verkopen geen standaard producten en werken in veel verschillende takken van sport, ook zijn we het enige bedrijf in de regio met zo veel ervaring in de maritieme sector!

We geven altijd veel aandacht aan onze mensen. Of er nu iemand jarig is, gaat trouwen of bijvoorbeeld gezinsuitbreiding heeft gekregen, door ons wordt daar aandacht aan besteed!

Werken is leuk, maar plezier ook! We organiseren dan ook best vaak wat leuke activiteiten voor onze mensen, bijvoorbeeld scheuren in een buggy door de Achterhoek! Gas d’rop!

Collega’s

Bram

Wat vind je zo leuk aan het werk bij Marotechniek? Dat is de kleinschaligheid vind ik. Hierdoor zijn er korte lijntjes tussen alle verschillende functies die werkzaam zij binnen het bedrijf. Daarnaast de wisselende projecten, van piepklein tot mega groot.

En wat deed je hiervoor voor werk? Hiervoor was ik leidinggevend monteur op grote projecten in de industrie. Voornamelijk bij grote fabrieken in de zuivel of veevoeding.

Wat doe je in je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin en klus ik graag. Als ik mijn kluskleren niet aan heb, ben ik te vinden op de crossbaan. Hier ligt een grote passie van mij en rijd graag motocross wedstrijden of enduro’s.

Wil je verder nog wat kwijt Bram? Inmiddels ben ik bijna drie jaar met veel plezier werkzaam bij Maro Techniek. k ben begonnen als leidinggevend monteur/werkplaats chef. Vanwege doorgroei mogelijkheden binnen het bedrijf werk ik nu sinds kort als projectleider. Maro Techniek biedt ook verschillende opleidingstrajecten aan. Zo ben ik naast mijn functie ook werkbegeleider voor stagiaires.

Michel

Mechanical Engineer

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb o.a. bedrijfsvoering, werkvoorbereiding, Autocad, Inventor, Solidworks en Solidworks simulation gevolgd

Wat vind je zo leuk aan het werk bij Marotechniek? Het is een platte organisatie met korte lijnen en de mensen krijgen veel verantwoordelijkheid.

Welk project ben je nu echt trots op of is je bijgebleven?  Dat is een project voor Idreco en dat project heet Mineros. Ik heb daar de zeven lieren voor getekend en die is ook gepubliceerd in het vakblad aandrijven en besturen. Mooie aan dit project is dat we een cutterwielzuiger hebben gemaakt die goud gaat delven in Colombia.

En wat deed je hiervoor voor werk? Ik was tekenaar, werkvoorbereider & calculator HVAC-systemen in nieuwbouw en renovatie.

Laatste vraag, wat doe je in je in je vrije tijd?  Ik heb een eigen bedrijf dat producten freest en lasert uit hout en kunststof, erg leuk en daar gaat veel vrije tijd aan op!

Bram

Hardware & Software engineer

Welke studie heb je gevolgd? HBO Elektrotechniek – Elektrische energievoorziening en aandrijftechniek. Dit is later samengevoegd met Technische automatisering onder de naam Electrical Power and Automation (EPA).

Wat vind je zo leuk aan het werk bij Marotechniek? Leuk klein bedrijf, iedereen is erg betrokken, meedenken wordt gewaardeerd.  Ik kan al m’n creativiteit in mijn functie kwijt en ik vind vooral de afwisseling leuk. Ik doe sales engineering, hardware, software, inkoop, de projectbegeleiding en het testen. Een vrij complete functie zeg maar!

En wat deed je hiervoor voor werk? Software engineer bij Enerpac en Sales engineer bij Bredenoord.

Laatste vraag, wat doe je in je in je vrije tijd? Dan doe ik graag aan judo, mountainbiken, gitaar spelen en reizen.

Richard

Leidinggevende Hard & Software Engineer

Welke studie heb je gevolgd? HTS Automatiseringstechniek

Wat vind je zo leuk aan het werk bij Marotechniek? Voorheen heb ik bij grote bedrijven gewerkt, maar wilde graag weer terug naar een klein dynamisch bedrijf. Dat is MaroTechniek zeker. De afwisseling in projecten, de verantwoordelijkheid en de combinatie van werkzaamheden (hardware, software, inbedrijfstellen, storingen oplossen) spreken mij aan.

Welk project ben je nu echt trots op of is je bijgebleven? Dat zijn projecten voor o.a. Damen, Cemex schakelkasten ontwerpen en software maken voor een enorme motor van 1400 kW. Verder Biogasinstallatie CCS Schakelkasten en besturingssoftware ontwikkeld en schakelkasten en besturingssoftware voor 45 elektrische en diesel zuigers voor Turkmenistan voor IHC.

En wat deed je hiervoor voor werk? Ik was Service & Software Engineer bij Croon.

En wat doe je in je in je vrije tijd? Dan mag ik graag mountainbiken, films kijken en muziek luisteren.

Rick

Field Service Engineer

Welke studie heb je gevolgd? Mechatronica niveau 3. Op dit moment volg ik Middenkader Engineering niveau 4, diploma te behalen in 2021.

Wat vind je zo leuk aan het werk bij Marotechniek? De diversiteit, de bijzondere producten die mij mogen realiseren en de mensen waarmee ik werk.

Welk project ben je nu echt trots op of is je bijgebleven? Het project van Damen ( MAD3500 hanson en cemex ). Ik vond het tof dat ik vanaf het begin tot eind van dit project betrokken ben. De bouw van de besturing van de Drive, het testen op de indrukwekkende testbank van Helmke in Frankrijk en uiteraard de montage in Roemenië.

Hoe ben je eigenlijk bij MaroTechniek terecht gekomen? Via mijn vader, het werk waar hij thuis over vertelde sprak mij enorm aan. Nadat ik bij mijn vorige werkgever niet verder kon bood Maro mij de kans aan om er te werken met een opleiding.

Laatste vraag, wat doe je in je in je vrije tijd? Dan sleutel ik graag, sport en zoek de gezelligheid met vrienden op.

 

Joeri

Sales & Product Manager

Wat vind je zo leuk aan het werk bij Marotechniek?  De veelzijdigheid in de techniek en het contact met (inter) nationale contacten en relaties.

Welke studie heb je gevolgd? LTS MVT, MTS WTB en daarna diverse trainingen en opleidingen w.o. Nima sales.

En wat deed je hiervoor voor werk? Ik ben begonnen in de werkplaats omdat de techniek van de machine bouw mij interesseerde. Na wat verschillende werkgevers gehad te hebben verschoof deze functie steeds meer richting commerciële en bedrijfsmatige activiteiten. Nu vindt ik het leuk om deze facetten te combineren maar wel bij de techniek te blijven.

En wat doe je in je in je vrije tijd Joeri? Motorrijden, buiten zijn en lekker eten en drinken.

 

Vacatures

Website bedrijf