Motorcycle Spare Parts

ONLY GENUINE NEW SPARE PARTS

Motorcycle Spare Parts

ONLY GENUINE NEW SPARE PARTS

Motorcycle Spare Parts

ONLY GENUINE NEW SPARE PARTS

Motorcycle Spare Parts

ONLY GENUINE NEW SPARE PARTS

Motorcycle Spare Parts

ONLY GENUINE NEW SPARE PARTS

Motorcycle Spare Parts

ONLY GENUINE NEW SPARE PARTS

Sinds 2013 is MSP actief in de wereldwijde verkoop van originele motorfiets,  ATV / Quad, Scooter onderdelen. Wij richten ons hierbij op de eindgebruiker, die zelf in staat is om hun motorvoertuig te onderhouden of repareren.

Via ons eigen ontwikkelde online bestelplatform kan elke bezoeker zeer eenvoudig hun benodigde reserveonderdeel identificeren, en deze vervolgens betellen en naar 1 van de 150 bestemmingen wereldwijd laten bezorgen.

Aan ambitie geen gebrek! Ons doel is om binnen 5 jaar marktleider in Europa te zijn, dit willen wij mede bereiken door MSP in meerdere talen aan te bieden zodat wij de lokale markt direct kunnen bedienen.

 

Wat feiten over ons bedrijf!

Kantoor in Enschede
opgericht in 2014

Wereldwijd actief, levert aan 150 landen

13 medewerkers:
70%man - 30% vrouw

Gemiddelde leeftijd:
31 jaar

Wie zijn wij?

De eigenaren van het bedrijf hebben gezamenlijk meer dan 100 jaar ervaring in de motorfietsbranche en deze kennis, in combinatie met zorg dat u goed wordt behandeld, helpt ons een service te leveren waarvoor onze klanten terugkomen.

We wilden een website waarmee we motorfietsfanaten direct toegang konden geven tot zoveel originele onderdelen en -accessoires als we konden. Om dat mogelijk te maken hebben we veel tijd en moeite geïnvesteerd in een unieke zoekfunctie waarmee u de specifieke artikelen kunt vinden die u nodig hebt met behulp van de componententekeningen van de fabrikant van uw voertuig. Online bestellen is snel en eenvoudig, en natuurlijk 100% veilig. Alle onderdelen worden handmatig verpakt door onze ervaren en behulpzame medewerkers en veilig verzonden met DHL, GLS, DPD of bpost. We verdienen niet één cent op de verzendkosten: de prijs die u betaalt is wat wij aan de vervoerder betalen!

 

 

 

9 redenen waarom jij bij ons wilt werken!

Dit zijn wij! Een leuke club met mensen waarmee het fijn samenwerken is. Echt!

We hebben een fijne verwevenheid tussen kantoor en magazijn, de lijnen zijn kort en dat werkt prettig!

Bij MSP houden we van hard werken maar ook van gezellige uitjes! (incl BVO!)

Wij versturen naar onze klanten in 150 verschillende landen!

Leuke tripjes zoals deze skivakantie! Kijk onze Tom en Bob eens shinen!

Onze eigen MSP motorfiets is vaak te vinden op het circuit! Niet dat dit een reden is om voor ons te komen werken, maar we zijn er wel trots op!

Klein maar fijn bedrijf, iedereen kent elkaar goed. We vinden werksfeer dan ook erg belangrijk.

Wist jij dat we meer dan 3,5 miljoen onderdelen in ons magazijn hebben en er enorm veel pakketjes de deur uit gaan?

We hebben iedere jaar een leuke kerstborrel en zomer BBQ. Deze eindigt trouwens ieder jaar steevast met een paasvuur en gaan we racen met onze quad.

Collega’s

Mandy

Product fotograaf

Welke studie heb je gevolgd Mandy? Hotelmanagement.

Wat vind je zo leuk aan het werk bij MSP? Het leek mij een leuk bedrijf om te werken met een informele sfeer en dat is ook zo gebleken.

En wat deed je hiervoor voor werk? Ik was receptie en sales medewerker in een sportschool.

Laatste vraag, wat doe je in je in je vrije tijd? Dan mag ik graag koken, bakken & B-kick.

Bob

Senior medewerker commerciële binnendienst

Waarom werk je voor MSP? Ik heb altijd al veel passie voor motoren gehad en deze passie kon ik voorzetten bij MSP, ik vind het daarom fijn om klanten service te verlenen met de technische kennis die ik in huis heb.

Wat spreek je het meest aan in je functie? De diversiteit van de werkzaamheden, en het in goede banen leiden van de taken die uitgevoerd moeten worden. Het aansturen van het verkoopteam ervaar ik ook als erg leuk omdat de samenwerking op een goede manier verloopt.

Welke vooropleiding heb je gevolgd? VMBO: Auto Technicus, MBO Niveau 3: Motorfiets Technicus 2, MBO Niveau 4: Eerste Motorfiets Technicus.

Wat deed je hiervoor Bob? Hiervoor was ik lange tijd werkzaak als 1e motorfietsmonteur in diverse motorzaken. Hierbij was ik ook verantwoordelijk voor de planning.

Wat doe je in je vrije tijd?  Ik ben een fanatieke motorrijder en begeef me dan ook graag op het circuit met de motor. Ook ben ik vaak in mijn eigen werkplaats te vinden waar ik nog altijd aan motorfietsen sleutel.

 

 

 

 

Davide

Magazijn medewerker

Keuze voor deze organisatie: Mijn tweelingbroer was hier al aan het werk en MSP kwam handen te kort en ik zocht ander werk. Tijdens mijn sollicitatiegesprek viel mij al gelijk op dat hier jonge jongens werken. En dat het een vriendelijke organisatie is.

Wat deed je hiervoor: Ik heb hiervoor verschillende bijbaantjes gehad namelijk in de keuken werken bij de Mac Donalds vakkenvuller bij de Albert Heijn, magazijn werk bij Sooco en als laatste ingeschreven bij verschillende uitzendbureaus.

Wat spreekt je het meest aan in je functie: Wat mij het meest aanspreekt is dat ik hier de vrijheid krijg om verschillende taken uit te voeren. Als ik orders weg wil lopen dan loop ik de orders weg, wanneer ik de orders wil inpakken pak ik de orders in. Het is natuurlijk wel zo dat je niet dagen achter elkaar hetzelfde hoeft te doen.

Wat doe je in het weekend Davide? Dam mag ik graag voetballen, fitnessen en gamen op mijn playstation.

Amanuel

commercieel medewerker binnendienst

Welke studie heb je gevolgd? De studie die ik heb gevolgd is International Business and Languages.

Wat vind je zo leuk aan het werk bij MSP? Het is een jong, dynamisch en internationaal bedrijf en sluit helemaal aan bij mijn studie.

Wat spreek je het meest aan in je functie: Wat mij het meeste aanspreekt bij deze functie is de veelzijdigheid. Je maakt alles mee van a tot z. Ik bezorg alleen het pakketje niet bij de klant bij wijze van.

En wat deed je hiervoor voor werk? Hiervoor werkte ik bij het Belastingkantoor in Enschede.

Laatste vraag, wat doe je in je in je vrije tijd Amanuel? Dan mag ik graag sporten, lezen, schrijven en muziek maken met vrienden.

Judith

Binnendienst medewerker & productfotograaf

Waarom je keuze voor deze organisatie: Ik heb voor MSP gekozen omdat het een jong klein bedrijf is met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigenontwikkeling.

Wat deed je hiervoor: Voorheen was ik verkoopmedewerker modebranche & woonbranche.

Welke vooropleiding heb je gevolgd? MBO niveau 3 Design en Styling & MBO niveau 4 AV-productie Fotograaf &

Wat spreek je het meest aan in je functie:  De afwisseling tussen de product fotografie en de administratieve werkzaamheden op kantoor. Ondanks dat ik niet echt ervaring had met administratieve werkzaamheden gaf MSP mij de kans en mogelijkheid om mij hier in te kunnen ontwikkelen en zo meer uitdaging/afwisseling te krijgen in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Wat doe je graag in het weekend?  Dan mag ik graag wandelen, kickboksen, speel ik graag bordspellen en ik houd van lekker eten.

Bastiaan

Magazijn medewerker

Waarom je keuze voor deze organisatie: Doordat ik vanuit Almere weer terug ben verhuist naar Enschede, kwam ik de vacature van magazijnmedewerker tegen bij MSP. De gesprekken tijdens de sollicitatie bij MSP waren informeel en ik voelde mij direct op mijn gemak.  Het ontvangst en begeleiding waren prettig en de functie sprak mij aan.

Wat spreek je het meest aan in je functie:  Ik werk binnen een team en kan eveneens zelfstandig mijn taken uitvoeren, binnen mijn functie heb ik veel te maken met internationale zendingen. Voor de diverse zendingen en leveranciers zijn er verschillende regels van toepassingen, welke regelmatig veranderen .

Studie: Ik heb eerst de opleiding MBO Horeca gevolgd en daarna de opleiding MBO verzorging.

Wat deed je hiervoor: Ik was 5 jaar chauffeur merchandise.

En wat doe je in het weekend Bastiaan? Dan luister ik muziek en ben graag aan het klussen.

Matteo

Magazijn medewerker

Keuze voor deze organisatie? Ik zocht een baan voor 1 jaar met uitdaging, via een oud teamgenoot ben ik terecht gekomen bij MSP. Nadat ik een halve dag had meegelopen beviel het mij enorm goed en loop ik hier nu 1,5 jaar.

Welke vooropleiding heb je gedaan? Commercieel medewerker binnen/buitendienst niveau 3 en Assistent Manager Internationale Groothandel niveau 4

Wat spreek je het meest aan in je functie? Wat mij het meest aanspreekt in mijn functie is dat je toch wel elke dag verschillende dingen aan het doen bent; vandaag inpakken van orders, morgen orders weglopen en overmorgen retouren nakijken.

Wat doe je in het weekend? Mijn hobby’s zijn voetballen, fitnessen en ik game graag op de playstation.

Martijn

Medewerker commerciële binnendienst

Waarom werk je voor MSP? Ik heb voor MSP gekozen, omdat ik graag wilde werken in een kleine organisatie waarin iedereen elkaar persoonlijk kent. Ook heb ik bewust voor de motorbranche gekozen, omdat deze techniek mij erg aanspreekt.

Welke studie heb je gevolgd Martijn? Ik heb technische bedrijfskunde gestudeerd.

Wat voor werk deed je hiervoor? Ongeveer vier jaar geleden heb ik mijn opleiding technische bedrijfskunde afgerond. In mijn vorige functie was ik projectinkoper bij een grote internationale organisatie in industriële hef- en hijssystemen.

Wat spreek je het meest aan in je functie?  De veelzijdigheid, want ik krijg het hele proces mee. Van het moment dat een klant een bestelling plaatst op onze webshop tot de onderdelen worden verstuurd. Ook is er de mogelijkheid om mee te denken over het proces en waar dit eventueel verbeterd kan worden. Er wordt geluisterd naar input van iedereen en dat maakt je erg betrokken.

 Wat doe je graag als je vrij bent? In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden, hardlopen of zaalvoetballen. Daarnaast ga ik graag uiteten of stappen met vrienden of familie.

Tom

Logistiek medewerker

Waarom werk je voor MSP Tom? Naast mijn studie had ik een bijbaan bij MSP het bewerken van technische tekeningen, met als doel het ontwikkelen van het bestelplatform van MSP. Naarmate MSP meer groeide ben ik ook als magazijnmedewerker gaan helpen. Dit is me zo goed bevallen dat ik deze functie nog steeds uitvoer.

Wat deed je hiervoor? Logistiek medewerker bij een vleesverwerkingsbedrijf.

Welke studie heb je gevolgd? Grafische vormgeving en Groothandel.

Wat spreek je het meest aan in je functie: De vrijheid en fijne samenwerking met mijn collega’s. Ook de mogelijkheid om mee te denken over het proces en wat daar in verbetert kan worden spreken mij aan.

Wat zijn je hobby’s:  Gamen en lees graag boeken. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden.

 

Vacatures

Website bedrijf