Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

Pré Pain

We Make. You Bake.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren en professionele bakkerij voor bake-off broodproducten van de beste kwaliteit. Niet alleen voor onze klant, maar uiteindelijk natuurlijk ook voor de consument. Met state of the art bakkerijtechnologie, bestaande uit 10 productielijnen en jarenlange ervaring, garanderen wij producten die exact aansluiten bij de marktvraag.

We richten ons op de foodretail en foodservicemarkt. We produceren voor private labels in zowel de nationale als internationale markt. Onze producten zal je overal zien verschijnen, je ziet ons brood vers afgebakken liggen bij je lokale supermarkt of bij de lunch wanneer je in een horecagelegenheid een lekker broodje besteld. Sinds 2015 is Pré Pain onderdeel van Aryzta. Een wereldwijde specialist in afbak/bake-off producten met meer dan 90 productielijnen dé nummer een leverancier in Europa.

We zijn een bedrijf dat altijd in beweging is en is gericht op verbetering. We zijn een dynamische organisatie met een sterke doenersmentaliteit. Er zijn korte lijnen en er heerst een fijne informele sfeer. Daarnaast zijn we een sociaal bedrijf, maar wel met de mentaliteit ‘niet lullen – maar poetsen’.

Bestaan sinds 1992

9% vrouw en 91% man

250 man sterk

Gemiddelde leeftijd is 46 jaar

Bekijk onze bedrijfsvideo!

9 redenen waarom jij bij Pré Pain wilt werken!

Als je een opleiding wil volgen, zullen wij altijd op individueel niveau kijken naar de mogelijkheden.

We bieden een voordelige bedrijfsfitness regeling aan.

Je werkt altijd in je team aan mooie resultaten met veel vrijheid voor zelfontplooiing.

Heb je een buurtfeestje of barbecue? Dan wil je natuurlijk eigen gemaakt brood eten! Een doos brood kun je voor een mooie prijs kopen.

Je bent betrokken bij het mooie proces van grondstoffen tot een mooi broodproduct maken dat zelfs naast Nederland ook in de rest van Europa in de schappen ligt.

Heb je ambitie? Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden! Er zijn mensen als uitzendkracht begonnen en nu een leidinggevende functie hebben.

STEP (ergonomie en preventie) komt maandelijks langs om tips te geven over veilig lichaamsgebruik tijdens het werk. We vinden het belangrijk dat je gezond je werk kan doen.

We stimuleren teamuitjes en ook onze PV organiseert leuke activiteiten. Het uitje naar de voetbal in Duitsland is bijvoorbeeld één van de favorieten.

Als operator werk je bij ons in een 5-ploegen systeem, dit heeft als voordeel dat je veel vrije tijd hebt. (En b.v. lekker naar het Hulsbeek kan terwijl anderen werken!)

Collega’s

Olaf

Operator Productie (bakker)

Waarom keuze voor Pré Pain? Ik wilde graag een nieuwe uitdaging en bij Pré Pain had ik een goede indruk en leuk gesprek tijdens de sollicitatie. Daarnaast sprak mij de ploegendienst en het daarbij behorende salaris aan. Verder werk ik een erg leuk team.

Wat deed je hiervoor? Hiervoor was ik zonweringsmonteur.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb op de middelbare school HAVO gedaan.

Wat spreekt je het meest aan in je werk?  De wisselende tijden door het werken in een 5-ploeg en het werken in teamverband. Het leren over brood maken en het creëren van een product vind ik ook mooi. Hierbij moet je altijd zorgen dat je goed de speelruimte van de lijnen gebruikt. Dit is heel afwisselend, ook omdat je verschillende producten maakt (productwissels moet doen). Verder dat je de algehele processen ziet en kan meemaken.

Laatste vraag, wat doe je in je vrije tijd? Ik houd van surfen, zwemmen en stappen.

Arzu

Operator Inpak (via UZB)

Waarom de keuze voor Pré Pain? Ik heb bij Pré Pain meer kansen en doorgroeimogelijkheden.

Hoe lang werk je hier en wat deed je hiervoor? Hiervoor was ik productiemedewerker bij een andere organisatie en vanaf september 2019 bij Pré Pain. Ik zit nu in een opleidingstraject om uiteindelijk overgenomen te worden als operator inpak.

Welke studie heb je gevolgd Arzu? MBO niveau 2 Zorg en Welzijn.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Het onderlinge sociale contact met mijn collega’s.

Laatste vraag, wat doe je in je vrije tijd? Dan mag ik graag muziek luisteren en zwemmen.

Jannis

Meewerkend Teamleider

Waarom de keuze voor Pré Pain? Via een kennis hoorde ik goede verhalen over Pré Pain, dus van horen zeggen.

Hoe lang werk je hier en wat deed je hiervoor? Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Pré Pain. Ik was eerst operator productie en ben doorgegroeid naar Meewerkend teamleider. Daarvoor was ik een ondernemer in de horeca. Ik had een eigen restaurant.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb MBO4 voedingstechnologie gestudeerd.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Mijn werk is ontzettend afwisselend en uitdagend. Daarnaast vind ik de werksfeer erg leuk!

En wat doe je in je vrije tijd Jannis? Eigenlijk alles rondom voeding en ik mag graag reizen.

Jolyn

HR Adviseur

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Pré Pain is een ontzettend dynamische organisatie en is altijd gericht op ontwikkeling en verbetering. Hieraan probeer ik dagelijks vanuit mijn rol een positieve bijdrage te leveren, dat kan heel ad-hoc zijn maar ook met plannen voor de lange termijn. Voor mij is geen dag hetzelfde en die afwisseling maakt het werk erg leuk en uitdagend. Daarnaast is de werksfeer informeel en gemoedelijk en zijn de lijntjes kort, de deur van de directeur staat bijvoorbeeld altijd open.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb HBO Sociaal Juridische Dienstverlening en in 2017 en 2021 heb ik aanvullende HR opleidingen gevolgd.

Wat deed je hiervoor? Hiervoor werkte ik bij de arbo-dienst en was Pré Pain een klant van mij. Sinds 2012 ben ik in dienst gekomen, eerst als arbo/verzuim-coördinator en sinds enkele jaren als HR-adviseur. Ik ben op HR-gebied het aanspreekpunt voor de afdeling Productie.

Laatste vraag, wat doe je in je vrije tijd? Ik houd ontzettend van lekker eten en borrelen met vrienden. In de zomer bezoek ik graag een festival. Verder probeer ik regelmatig een balletje te slaan op de tennisbaan en sta ik in de winter op de ski’s. Maar het allerliefst maak ik mooie reizen. En we hebben natuurlijk een seizoenkaart voor FC Twente!

Twan

Werkvoorbereider / Techniek

Waarom de keuze voor Pré Pain? Met name de vele uitdagingen, verantwoordelijkheden en leermogelijkheden.

Wat deed je hiervoor? Toen was ik mechanical Engineer/Werkvoorbereider bij Polaroid in Enschede.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb werktuigbouwkunde gedaan.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Dat is echt de afwisseling. Elke dag is anders. Door de vernieuwde visie op de TD haal ik nog meer energie uit wat ik doe.

Laatste vraag, wat doe je in je vrije tijd Twan? Dan doe ik graag aan voetbal, tennis en hobbyen in en rond het huis.

Sander

Logistiek Coördinator Diepvriesexpeditie III

Waarom de keuze voor Pré Pain? Pré Pain kwam op mijn pad. Ik ben begonnen als werknemer met een tijdelijk dienstverband op uitzendbasis. Nu leerde ik de organisatie pas echt kennen. Wat ik zo mooi vind aan de organisatie is dat waar je ook komt in Nederland en tot buiten Europa nog, je onze producten tegenkomt. Ons brood is zeer divers en de volumes zijn ongelooflijk. Vanuit de expeditie, waar ik nu zo’n 6 jaar werk, ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor de verlading van zo’n 50 vrachtwagens per dag.

Hoe lang werk je hier en wat deed je hiervoor? Ik werk nu zeven jaar hier en daarvoor studeerde ik aan Saxion Hogescholen en had ik een eigen onderneming.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb maatschappelijk werk en technische bedrijfskunde gestudeerd.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Binnen mijn functie heb je te maken met verschillende disciplines binnen de organisatie, het goed afstemmen en samenwerken met elkaar maakt het werk zo leuk om te doen.

En wat doe je in je vrije tijd? Mijn hobby’s zijn motorrijden, vissen en watersport.

Thomas

Salesmanager foodservice

Waarom de keuze voor Pré Pain? Ik heb gekozen voor Pré Pain omdat deze een heldere visie hebben op de markt en wat daar voor nodig is, wat erg fijn werkt. Daarnaast zorgt de manier waarop collega’s bij Pré Pain met elkaar omgaan dat je veel plezier houd in het werk.

Hoe lang werk je hier en wat deed je hiervoor? Ik werk hier sinds 2019 en daarvoor werkte ik als national accountmanager bij Koninklijke Ruig en Zn.

Welke studie heb je gevolgd? Nima Sales A en Post-HBO Accountmanagement.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? De afwisseling in de verschillende werkzaamheden en de dagelijkse dynamiek, elke dag is anders.

Laatste vraag, wat doe je in je vrije tijd? Dan mag ik graag hockeyen, klussen aan- en rijden op oude brommers.

Vacatures

Website bedrijf