TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

TCPM Ingenieurs & Adviseurs

Engineering, projectmanagement en industriële veiligheid

 

Wie zijn wij?

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met vijf kantoren door heel Nederland. Met 200 medewerkers groeien we al 30 jaar samen met onze klanten. Die kennen we dan ook door en door. Wij leveren een combinatie van diensten op het gebied van engineering, industriële veiligheid en projectmanagement aan industriële opdrachtgevers. Deze diensten verlenen wij op locatie bij de klant of vanuit één van onze full-service kantoren.

Als ingenieurs en adviseurs vinden wij ons vak gewoon het mooiste wat er is. Daarom blijven we ons dag in dag uit ontwikkelen, verbreden we onze kennis en blijven we verkennen. We weten alles van onze expertises en zijn niet snel tevreden. Kan het nog net iets beter, sterker, handiger of slimmer? Dan gaan we ervoor!

Zo leveren we altijd perfect maatwerk. Dat kan omdat we intensief samenwerken met onze klanten. Niet voor niets vormen we voor hen al ruim 30 jaar de stabiele factor en zijn we uitgegroeid tot een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau.

Wij zijn TCPM. We love engineering.

Opgericht: 1 april 1990

11% vrouwen en 89% mannen

21 vrouwen en 165 mannen

Gemiddelde leeftijd: 39 jaar

Bekijk onze bedrijfsvideo!

Ontwikkelmogelijkheden binnen TCPM:

Er is veel mogelijk bij TCPM. Je bepaalt zelf de koers van je carrière en kunt vanuit de zekerheid van een vaste baan allerlei afslagen nemen. Qua opdrachtgevers, qua werkveld én qua opleiding. Onze moderne kantoren vind je in Apeldoorn, Hengelo, Drachten, Rotterdam en Boxmeer. Van daaruit helpen we onze vele opdrachtgevers verspreid door het hele land. Dat betekent dus ook dat we altijd werk dichtbij huis voor je hebben.

We bekijken welke engineering methodieken jou het beste liggen en welk type bedrijf en/of product je het meeste aanspreekt. In deze richting kun je je dan verder ontwikkelen. Of je houdt van afwisseling en zoekt juist de diversiteit van de verschillende bedrijven en hun machines op.

Wil je nog grotere projecten gaan begeleiden? Dan kun je doorgroeien richting  projectmanager. Ook overstappen naar onze eigen (in-house) Engineering afdeling met een geheel eigen dynamiek en engineering methodiek behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de video over de TCPM Ontwikkelladder!

9 redenen waarom jij bij TCPM wilt werken!

TCPM-ers krijgen nooit genoeg van hun vak, we willen ons blijven ontwikkelen en blijven leren.

Wij delen als collega’s niet alleen onze kennis, maar ook onze menselijkheid.

Wij houden van samen eten tijdens een kwartaalbijeenkomst of op vrijdag halen we een vette hap of visje.

Onze directie is een stabiel anker in onze ontwikkeling en veel van onze vakmensen zijn al heel lang bij ons. Dat geeft zekerheid, naar binnen en naar buiten.

Bij TCPM hebben we de TCPM Ontwikkelladder!

TCPM heeft een zeer actieve personeelsvereniging.

Bij ons heeft 95% van de collega’s een vast dienstverband. Maar doordat je op veel verschillende projecten werkt, intern en extern, heb je alle mogelijkheid om ervaring en kennis te vergaren. Kortom: volop uitdagingen en mogelijkheden om je ambities waar te maken.

Onderling contact wordt tevens bevorderd door kennismakingsbijeenkomsten voor nieuwe medewerkers, Keep Connected Party en kennissessies voor young engineers en medior engineers. Tevens vakgroep sessies bijv. op het gebied van Industriële Automatisering.

Bij ons heb je een informele aansturing, open cultuur, laagdrempeligheid en vele activiteiten buiten het werk om zorgen voor een goede onderlinge band.

Collega’s

Hans

Assistent Projectleider

Waarom keuze voor TCPM: Uitdaging en afwisseling is iets wat ik erg belangrijk vind in mijn werk, dat kan TCPM mij bieden.

Wat deed je hiervoor? TCPM is mijn allereerste baan.

Wat zijn je hobby’s Hans? Ik mag graag klootschieten.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb LTS/MTS/HTS Werktuigbouwkunde gedaan, het hele rijtje dus!

Wat spreekt je het meest aan in je functie? De diversiteit en afwisseling dat het biedt.

Jeroen

Project Engineer

Welke opleiding(en) heb je gevolgd? Industrial Design Engineering aan de Universiteit van Twente.

Waarom je keuze voor TCPM? Direct na mijn studie vooral voor TCPM gekozen omdat ik nog niet wist welke kant ik op wilde gaan of wat ik belangrijk vond in een functie/bedrijf. Bij TCPM kan je in meerdere keukens meekijken en zo snel brede ervaring opdoen. Omdat je tijdens al je projecten bij TCPM in dienst blijft, is TCPM zeer gemotiveerd om je een goede plek te bieden.”

Waar werkte je hiervoor? TPCM was mijn allereerste werkgever na mijn studie.

Wat is nu zo leuk aan jouw functie? De veelzijdigheid. De functie van een project engineer is bijvoorbeeld veel breder en veelzijdiger dan de functie van een mechanical engineer.

Wat doe je in je vrije tijd? Elektrisch skateboarden, redditor, bier drinken en spelletjes spelen.

Simone

Sales, marketing en communicatie (Corporate)

Waarom keuze voor TCPM? TCPM is een leuk informeel bedrijf waar jouw persoon ertoe doet. Zo staat TCPM ook bekend in de markt, dat was mij ter ore gekomen. En het zijn geen loze woorden, het is daadwerkelijk zo. Vandaar mijn keuze voor TCPM.

Studie? HES Amsterdam bachelor commerciële economie.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? De afwisseling in mijn werkzaamheden en de vrijheid die ik krijg om de dingen te organiseren. Het ene moment zit je volledig met je hoofd in de corporate contracten en het andere moment ben je bezig met de website of de contentstrategie voor social media. De lijnen zijn kort en daardoor is de besluitvorming snel. Zo hebben we de afgelopen jaren mooie dingen gerealiseerd met ons Employer Branding projectteam.

Wat deed je hiervoor: Voordat ik bij TCPM aan de slag ging, heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Bedrijven in de zakelijke dienstverlening en in de industrie, maar ook bij een aannemer. Heel divers dus. Mijn brede ervaring op het gebied van sales en marketing communicatie kan ik bij TCPM goed inzetten.

En in je vrije tijd? Dan ben ik bezig met tennis, pilatus yoga, (race)fietsen, skiën en toeren in mijn roadster.

Bart

Vestigingsmanager

Waarom keuze voor TCPM? TCPM is een ingenieursbureau met een heel menselijk karakter en `doorspekt` van techniek. De medewerker staat echt centraal en daarbij kun je werken in een leuk en hecht team.

Wat deed je hiervoor Bart? Hiervoor werkte ik ook als vestigingsmanager, maar dan in de wereld van PLC engineering.

Welke studie heb je gevolgd? Ik heb HBO Economie gedaan.

En je hobby’s? Ik mag graag mountainbiken, lezen, tuinieren en een glas wijn drinken op mijn veranda :)

Wat spreekt je het meest aan in je functie? De tweeledigheid van mijn functie. Dus de combinatie van het werken met mensen in de techniek en het commerciële aspect, waarbij je veel contacten onderhoudt met klanten. En dat alles binnen een teamgerichte organisatie. Daar krijg ik energie van. Want mijn dag is erg divers. Ik zie en spreek klanten en prospects, ik stel prognoses en offertes op, vervolgens maak ik een toer door Twente om de engineers te bezoeken, te coachen en de projecten met ze door te nemen. In de middag spreek ik dan bijvoorbeeld weer een tweetal sollicitanten, kortom: erg gevarieerd werk met leuke mensen.

Meine

Project Engineer

Welke studie heb je gevolgd Meine? Ik heb Bsc Werktuigbouwkunde gedaan.

Waarom keuze voor TCPM? Dat is echt de diversiteit aan opdrachtgevers en de goede ondersteuning vanuit de organisatie.

Wat spreekt je het meest aan in je functie? Het overzicht en de invloed die je hebt over het technisch tot een succes brengen van een traject. Hierbinnen het leveren van technische sturing en advies. Een stuk bewaking van de planning en een oog in het zeil houden met betrekking tot de financiën die er binnen je project vallen. Kortom, het geheel!

Wat deed je hiervoor? Toen was ik sales/project engineer bij een kleine onderneming in de logistiek en profielbouw.

Laatste vraag, wat zijn je hobby’s? Ik mag graag lezen, wandelen, zwemmen, en gamen.

Vacatures

Website bedrijf