Apollo Tyres NL

Vacatures

Wij zijn Apollo Tyres NL.

Je hebt vast wel eens van ons gehoord. We zijn een toonaangevende bandenfabrikant in Enschede die in 2022 haar 75-jarig jubileum heeft gevierd. Met een rijke historie zijn we trots op onze prestaties en groei als onderdeel van de internationale Apollo Tyres Ltd organisatie.

Nieuwsgierig hoe het is om bij ons te werken? We kunnen natuurlijk zelf wel hierover iets vertellen maar nog beter is om dit te horen van onze eigen collega’s. Bekijk de video hiernaast om erachter te komen wat het werken voor Apollo Tyres NL nu zo leuk maakt! Scroll hierna snel verder voor meer informatie!

Over ons bedrijf

Apollo Tyres Ltd is een toonaangevende bandenfabrikant met twee bekende bandenmerken; Vredestein Tyres & Apollo Tyres. De fabriek in Enschede heeft in 2022 haar 75-jarig jubileum gevierd. Met een rijke historie zijn we trots op onze prestaties als onderdeel van de internationale Apollo Tyres Ltd organisatie. Als bedrijf zijn we actief en betrokken.

Onze hoogwaardige banden voor auto’s en landbouwvoertuigen dragen bij aan ieders veiligheid! Naast veiligheid voor anderen, zorgen we zeker ook voor veiligheid op de werkvloer. Hier werkt jong en oud in ploegendienst samen en leren we van elkaar. We stimuleren een leercultuur waarin innovatie en ontwikkeling centraal staan. Met onze producten leveren we betrouwbare oplossingen voor diverse voertuigen en uitdagende wegomstandigheden. De banden van Apollo en Vredestein, staan synoniem voor kwaliteit en vooruitgang in de bandenindustrie.

Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark 23 vestigingen. In Almelo werken 600 medewerkers.

  • Sinds 1947 een fabriek in Enschede
  • In Enschede werken 600 collega’s waarvan 90% man en 10% vrouw
  • De gemiddelde leeftijd bij ons is 42 jaar.
  • We hebben vele internationale awards gewonnen in de bandenindustrie!

Openstaande vacatures

Nieuwsgierig wie er allemaal bij ons werken? 

Wij stellen je graag voor aan een aantal collega’s

Meer informatie

Gerald

Group Leader Material Engineering

Hans

Manager L&D

Angelique

Medewerker Bedrijfsbureau

Marcel

Meewerkend Voorman

Daan

Manager SHE & QA

Ruud

Meewerkend Voorman

WAT WIJ DOEN

Dit zijn redenen waarom mensen bij ons werken

We hebben onze mensen gevraagd wat zij waarderen in ons als werkgever en we zijn trots op de antwoorden!

Veiligheid

We maken een veiligheidsproduct. Als fabrikant willen we 1oo% zekerheid bieden aan de gebruiker en de juiste banden ontwikkelen en produceren. We hebben ook eigen testcoureurs in dienst, zij testen onze banden onder alle omstandigheden!

Nuchterheid

Schouders eronder en Twentse nuchterheid. Ondanks dat we een internationaal bedrijf zijn is dit nog echt de mentaliteit die aanwezig is. Dit merk je aan alles en iedereen op de werkvloer. Samen sterk!

Gezelligheid

We hebben een actieve personeelsvereniging met vele activiteiten per jaar! Oa karten, mountainbiken, Sinterklaas, Kerst, jaarfeest. Ook het bedrijfsfeest ter ere van ons 75-jarig jubileum in de Grolsch Veste was geweldig!

Awards

We zijn best nuchter maar wel heel trots op de vele awards en internationale awards die we jaarlijks (!) winnen met onze banden! Hier werken we samen allemaal hard voor!

Sportief

Samen dingen doen vinden we heel belangrijk bij Apollo Tyres NL. We hebben sportieve activiteiten zoals Cycling Zandvoort, de Paris 20km, Enschede Marathon en veel meer mooie evenementen waar je als collega’s aan kunt deelnemen!

Geschiedenis

We hebben enorm veel historie in ons bedrijf, we zijn in 1947 opgericht. Vredestein is dan ook echt een begrip in Enschede en omstreken. We zijn trots op ons verleden, maar uiteraard houden we als Apollo Tyres Ltd onze blik op de toekomst.