Engineering . Innovation . Technical Solutions

WERE YOUR WORK MATTERS

Vacatures

Werken bij Benchmark

WERE YOUR WORK MATTERS

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten.

Deze producten leveren we vanaf het productontwerp tot en met volumeproductie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Het gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark wereldwijd 23 vestigingen. In Almelo werken 700 medewerkers.

Werken aan producten die er echt toe doen.

  • We zijn opgericht in 1979.
  • We hebben ruim 700 collega’s.
  • Uitgeroepen tot fitste bedrijf van Twente!

Openstaande vacatures

Benieuwd wie er allemaal bij ons werken?

Wij stellen je graag voor aan een aantal collega’s!

 

Manon
Technical Recruiter

Nicole
HR Manager

Koen
Design Engineer

Ellen
Receptioniste / Office Manager

Henry
Systeem Engineer

Hans
Design Engineer

WAT WIJ DOEN

Hierom wil je bij ons werken!

Dit waarderen jouw toekomstige collega’s aan Benchmark.

Fitste bedrijf van Twente!

We zijn uitgeroepen tot “Fitste bedrijf van Twente” 2022 en daar zijn we trots op! We stimuleren gezond gedrag met o.a. stoppen met roken-cursus, fietsplan, persoonlijke coaching, sport en nog veel meer!

Teamspirit

Samen dingen doen vinden we heel belangrijk bij Benchmark. We zijn dan ook trots om ieder jaar weer met een heel team mee te doen aan bijvoobeeld de 10K bij Enschede Marathon en de Singelloop!

AH to Go

Een eigen AH to Go, hoe gaaf is dat! Het is dus helemaal niet erg als je “toevallig” je lunch bent vergeten! 😉

Employee of the Year

De Employee of the Year wordt elk jaar verkozen door beide MT’s. Deze medewerkers worden nog meer gewaardeerd dan normaal: ze zijn enorm betrokken, leveren uitzonderlijke prestaties en die waardering laten we graag blijken!

Discovery Project

Bij Benchmark hebben we een drive voor innovatie en daarom maken we drie keer per jaar tijd en geld vrij zodat onze eigen collega’s ideeën kunnen pitchen. Er komen soms enorm leuke projecten en oplossingen voorbij!

When it matters

Bij Benchmark wordt onder andere gewerkt aan producten voor verschillende klanten in de medische branche. Daarmee werk je bij Benchmark aan producten die ertoe doen en de gezondheid bevorderen.