Clinical Trial Service

SURETY IN RESEARCH

Vacatures

Over ons bedrijf
Clinical Trial Service is een Contract Research Organisatie (CRO) dat al 30 jaar gespecialiseerd is in het Wereldwijd opzetten en uitvoeren van medisch-wetenschappelijk onderzoek (clinical trials). Dit doen we vanuit twee afdelingen: Clinical Operations en Internationale Home Care Service.

Inmiddels is CTS actief in ca. 80 landen en managen wij alle deze landen vanuit onze kantoorlocatie in Losser. Met veel inzet, motivatie en plezier dragen wij op deze wijze bij aan de ontwikkeling van nieuwe medische behandelingen die wereldwijd voor patiënten beschikbaar komen. Dit doen we voor alle ziektebeelden.

Meer weten? Bekijk dan de video hier naast en lees daarna hieronder verder!

Wat doet CTS nu precies?

Deze vraag krijgen wij best wel vaak gesteld, we gaan het aan je uitleggen.

Binnen onze afdeling Clinical Operations zetten we medisch-wetenschappelijk onderzoek op in Nederland en België. Onze Clinical Research Associates professionals (CRA’s) zijn vanaf de start tot de afsluiting verantwoordelijk voor de indiening, planning, implementatie, het management en de kwaliteitscontroles van het onderzoek. We zijn als CTS een soort “spin in het web” waarbij je contact hebt met onderzoekers (artsen), het research personeel (bijvoorbeeld verpleegkundigen), functieafdelingen binnen een ziekenhuis en andere derde partijen zoals bijvoorbeeld een centraal laboratorium. Scroll snel verder om meer over ons bedrijf te weten te komen!

Nieuwsgierig wie er allemaal bij ons werken? 

Wij stellen je graag voor aan een aantal collega’s

Meer informatie

Linda

HR Manager

Hellen

Project Manager Home Care

Marjolein

Clinical Research Associate

Rianne

Office & Logistics

Julia

Project Manager

Marieke

Project Manager International Home Care Service

WAT WIJ DOEN

Dit zijn redenen waarom mensen bij ons werken

We hebben onze mensen gevraagd wat zij waarderen in ons als werkgever en we zijn trots op de antwoorden!

Gezelligheid

We houden van gezelligheid en doen dan samen geregeld ook iets leuks. Zo leer je elkaar beter en ook op een andere manier kennen. Zo hebben we laatst een prachtige tocht op E-Scooters gemaakt met leuke stops onderweg.

Aandacht

“Alles wat je aandacht geeft groeit” Iets dat staat hoog bij ons in het vaandel staat! Persoonlijke aandacht voor iedereen bij CTS. Zie op de foto een mooi voorbeeld waar Mirjam een speech gaf ter ere van het 20 jarig jubileum van Béate en Jolanda.

Verjaardag

Een cadeau voor je verjaardag en bijzondere eindejaarsgeschenken. Maar we vinden het ook heel leuk om getrakteerd te worden, zoals je hier op de foto ziet! Hebben we trouwens al vermeld dat je vrij krijgt op je verjaardag?

Ontwikkeling

Er wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en talenten, deze worden waar mogelijk goed benut waardoor je ook de nodige uitdaging ervaart. Zo zetten we iedereen in zijn of haar kracht!

Gezelligheid

We houden van gezelligheid en vinden vaak snel een reden om de bloementjes buiten te zetten. Hier op de foto zie je trouwens een “nursingdag” die we hebben georganiseerd. Was leuk en geslaagd!

Werkplek

Een mooi, ruim en helder kantoorpand. Dat werkt lekker! PS is jouw de kleurrijke aankleding al opgevallen? Alles behalve saai wat je bij ons aantreft, al zeggen we het zelf.