Wij zijn NineOrange

Dé nieuwe manier van arbeidsbemiddeling!

Wij zijn NineOrange

De 9 (Nine) symboliseert een nieuw begin. Een nieuw begin in een andere wijze van arbeidsbemiddeling!

En Orange? Deze prachtige kleur staat o.a. symbool voor energie, wilskracht, creativiteit, plezier en schept nieuwe ideeën. Passende symbolen voor een nieuwe manier van het vinden van jouw nieuwe medewerker of van jouw nieuwe baan.

Interesse? Wij kijken graag uit naar een kennismaking!

Team NineOrange

Jessica, Mascha & Maarten

Negen feiten over ons team!

We zijn allemaal geboren en getogen tukkers en daarmee een echt Twents bedrijf!

Wat is de connectie van de Maria-kerk en NineOrange? Op termijn gaan we ons vestigen in deze prachtige kerk gevestigd op het Roombeek in Enschede. In deze kerk worden kantoren gebouwd, een inspirerende werkplek!

Gezelligheid en plezier maken staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden altijd wel iets om te vieren.

 

 

 

 

 

Er heerst een grote liefde voor FC Twente binnen ons team en dat slaat soms, zoals bij vele supporters, helemaal door.

Binnen NineOrange steunen wij diverse goede doelen. Zo ook 2 stichtingen die zich inzetten voor het dierenwelzijn. Zo heeft Jessica 2 jaar geleden zelf ook een straathond geadopteerd uit Roemenië.

Zelfs voordat we officieel gelanceerd waren hebben de eerste persoon via onze pagina een nieuwe baan gevonden! De vacature stond al vrij lang open, maar de kandidaat zag in een wervingscampagne onze pagina en is gaan koffie drinken. Een maand later ging dit missende puzzelstukje in dienst bij onze klant. Enorm trots op dit wapenfeit!

Maarten heeft 5 internationale marathons gelopen! Kopenhagen, Jeruzalem, Barcelona, Edinburgh en Rome, allemaal onder de 4 uur. Waar zal de volgende marathon worden gelopen?

Bourgondisch en sinds haar zesde overtuigd vegetariër. Mascha is een mooie combinatie van ondernemerschap, moeder, dieren- en mensenvriend en dit alles met een groot FC Twente hart.

Met ons team hebben we samen meer dan 50 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Dit gecombineerd met jobmarketing maakt het dat wij zowel bedrijf als kandidaat heel goed begrijpen.

Wij doen graag iets terug

We kennen allemaal de uitspraak “De maatschappij dat ben jij…”
Inderdaad, wat gezapig, maar het klopt wel. We zijn in deze wereld veelal met onszelf bezig en dat is best jammer. Daarom hebben wij besloten, om vanuit onze opdrachten, een gedeelte te doneren aan een goed doel. We hebben 8 goede doelen geselecteerd en onze opdrachtgever mag zelf hieruit de keuze maken. Het 9e doel hebben wij opengelaten zodat onze opdrachtgever zelf  de invulling kan geven.

Onze 9 goede doelen:

1. Stichting Evi
https://stichtingevi.nl
2. Stichting Leergeld
https://www.leergeld.nl
3. Stichting MEE
https://www.mee.nl
4. Stichting Wakker Dier
https://www.wakkerdier.nl
5. Natuurmonumenten
https://www.natuurmonumenten.nl
6. De Zonnebloem
https://www.zonnebloem.nl
7. Terre des hommes
https://www.terredeshommes.nl/nl/
8. Dierenambulance Twente
https://www.dierenbescherming.nl/dierenambulance/dierenambulance-twente
9. Eigen keuze van opdrachtgever

0652073394
info@nineorange.nl