Het is tijd voor een nieuwe en andere manier van recruitment.

Het is tijd voor een nieuwe en andere manier van recruitment.

Onze werkwijze in het kort

 

  Sterk employer brand

Wij brengen de doelgroep die past bij een vacature & bedrijf aan tafel bij onze opdrachtgever, die het proces hierna overneemt. Dit doen wij doormiddel van een landingspagina in eigen huisstijl opdrachtgever puur gericht op arbeidsmarktcommunicatie.

Wat een kandidaat moet weten over een bedrijf en vacature brengen wij visueel aantrekkelijk samen en brengen dit direct bij de doelgroep onder de aandacht.

Door gebruik te maken van data op sociale media zoals LinkedIn wordt de doelgroep die past bij een vacature actief benaderd met gerichte advertenties om zo optimaal mogelijk traffic naar de landingspagina te creëren.

Efficiënt proces

Wij maken met ons team van video- en fotografen, een tekstschrijver, een animatiespecialist alle content zelf en deze wordt ook eigendom van onze opdrachtgever.

Alle informatie die over een organisatie of baan verteld moet worden kan makkelijk online worden ingevuld. Binnen een maand kunnen wij de eerste advertentiecampagne in de lucht hebben en kunnen de eerste koffie-afspraak verzoeken binnenkomen, hierna is het aan jullie.

Het resultaat? Werknemers die bij je passen

Een latent werkzoekende kan “anoniem” bij een bedrijf naar binnen kijken en bij interesse zich makkelijk melden voor een vrijblijvende kop koffie in plaats van een complete sollicitatie, wat voor mensen die niet actief op zoek zijn toch nog wel eens als een drempel wordt ervaren.

Kandidaten passen vooraf al beter bij een baan of organisatie omdat zij meer informatie hebben gekregen. Resultaat is een duurzamere en zuivere match omdat er geen belang van een derde partij meer is. Dit alles voor een vast bedrag en zonder verrassingen achteraf.

Benieuwd hoe dit alles eruit ziet? Voorbeelden genoeg! Klik boven in de menubalk op bedrijven of banen.

Meer informatie?

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en we zullen je binnen een dag vrijblijvend onze pricing tool mailen. We kunnen je alvast verklappen dat je hiervan niet van je stoel valt. Hierna gaan we graag met je in gesprek om te kijken of onze dienstverlening ook interessant is voor jouw organisatie.

 

  Wat onze opdrachtgevers over over ons vertellen

  (en waar we best trots op zijn!)

  Ivo Krake

  Communicatieadviseur bij de gemeente Oldenzaal. 

  De samenwerking met NineOrange was prettig! Door NineOrange hebben we op unieke wijze een kijkje in onze organisatie kunnen geven en laten zien hoe divers onze organisatie wel niet is! De reacties op de pagina’s waren zeer positief, zowel van buiten als van collega’s intern. Het resultaat is dat we een nieuwe collega hebben aangenomen. Missie geslaagd!

  PS wat wellicht nog leuk is om te vermelden is dat de video die NineOrange voor ons maakte in de top 10 kwam van Werf&, platform en kennisdrager op gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Onze video zat in de 10 beste budget recruitmentvideo’s en daar zijn we trots op! Hier vind je het artikel!

  Miranda Jansink

  HR & Finance bij SOM=

  Beste NineOrange, beste Maarten,

  Als klant van het 1e uur wil SOM= jullie complimenten maken voor de professionele werkwijze van jullie bedrijf. 👏
  Een aantal vacatures hebben wij met jullie kunnen oppakken en elke keer is het fijn om samen de zaken door te nemen, de video-opnames te doen en de vacature site op te stellen. Het is een prettige samenwerking! Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen! 😅
  Een sollicitatie procedure is normaliter traag & saai. Op de NineOrange manier wordt het levendig. Deze manier van werven is laagdrempelig en toegankelijk voor de potentiële kandidaat.
  Ga zo door!!! 💪Succes met jullie formule 👌

  Pascal van Oosten

  HR Manager bij Stahl Electromach

  We hebben een software engineer aangenomen via NineOrange en daar zijn we heel blij mee. De samenwerking was erg plezierig en de video’s gaven een mooi kijkje bij ons in de keuken. De pagina’s werden ook positief ontvangen door collega’s en werd ook enthousiast op gereageerd, zowel online als offline. We gaan binnenkort wederom twee vacatures via NineOrange onder de aandacht brengen, we kijken weer uit naar de samenwerking en we hopen op wederom een positief resultaat!

  Luc Oosting

  Mede-eigenaar van Techniko

  We zijn tevreden over onze samenwerking, het maken van de video’s ging erg vlot en soepel. Het uiteindelijke resultaat ziet er goed uit! We krijgen er veel positieve reacties op. We hebben de functie van calculator via NineOrange, we gaan nu meerdere functies via NineOrange online zetten.

  Jasmijn ter Pelle

  Zenna Laser Solutions

  In samenwerking met NineOrange hebben we een mooi kijkje in de Zenna keuken gerealiseerd. Met hun kennis en ervaring heeft NineOrange het voortouw genomen en ervoor gezorgd dat er meerdere gave films zijn gemaakt. Ook heeft de gemaakte vacaturevideo een positieve bijdrage geleverd bij het aannemen van 2 nieuwe collega’s! Bedankt!

  Perry Faulhaber

  Eigenaar Vehof Installatiebedrijf

  Dankzij de campagne ism NineOrange zijn 4 monteurs op de koffie geweest. 1 service monteur is inmiddels aangenomen met 2 monteurs hebben we vervolg gesprekken. Een top resultaat vooral in deze hectische tijd. Thnx NineOrange.

  Wendy

  Frontoffice / Receptie bij De Wilmersberg. (staat niet op foto) 

  Ik heb een nieuwe baan gevonden dankzij NineOrange! Er kwam in mijn timeline een interessante advertentie voorbij en na een tijdje gesnuffeld te hebben op de pagina’s van De Wilmersberg heb ik mij gemeld voor een kop koffie die leidde tot mijn nieuwe baan. Heb dit proces als prettig ervaren en minder stressvol dan een officiële sollicitatieprocedure. Top!

  Mariëlle van Mourik

  HRM bij Marotechniek

  We liepen al een tijdje met het idee om onze recruitment anders aan te pakken en NineOrange kwam op het juiste moment. De samenwerking was erg prettig en de pagina’s inclusief video’s zagen er professioneel uit en deden het online erg goed. Dit resulteerde in een nieuwe collega waar we heel blij mee zijn!

  0652073394
  info@nineorange.nl