NineOrange

Dé nieuwe manier van werven!

Targeted Advertising; de manier om jouw nieuwe medewerker te vinden!

Je moet eruit springen wil je opvallen in het online tijdperk waar we in leven. Met een unieke landingspagina en een ijzersterke vacature komt je al een heel eind. Niet te veel poespas en duidelijke taal. Hierna zorgen wij ervoor dat alles er perfect uit komt te zien en jouw bedrijf optimaal vertegenwoordigd wordt en op de juiste manier visueel weergegeven.

Wij gaan dan opzoek naar de juiste doelgroep doormiddel van targeted advertising. Dit zodat de vacature bij de meest geschikte kandidaten onder de aandacht wordt gebracht. Het resultaat zorgt voor gerichte conversie en hiermee sneller de perfecte match tussen het bedrijf de vacature en de kandidaat.

Waarom NineOrange?

Sterk employer brand

Wij denken zowel vanuit het bedrijf als de kandidaat. Bedrijven die met ons samenwerken zijn open over hun organisatie, de cultuur en de banen. Zo ontstaat een ‘Employer Brand’ om te laten zien wie ze daadwerkelijk zijn, dit maakt je positie om de perfecte match te vinden nog sterker.

Efficiënt proces

NineOrange weet, met haar jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, precies waar het om gaat en wat bedrijven willen en bedoelen, daardoor kunnen we overal efficiënt op inspelen. Wij maken een unieke landingspagina van uw bedrijf en de vacature(s) en kandidaten reageren rechtstreeks naar jouw organisatie.

Werknemers die bij je passen

Op deze manier krijgt men een duidelijk beeld van zowel de functie als het bedrijf en weten ze mede daardoor nog beter waarop ze solliciteren. Dit resulteert in een betere en duurzamere match.

Benieuwd naar ons tarief?

Verrassingen zijn leuk, maar vaak niet als het om geld gaat. Daarom hanteren wij vaste tarieven. Laat hieronder je e-mailadres achter voor het ontvangen van onze pricing tool.

    0652073394
    info@nineorange.nl