NineOrange

Een nieuwe manier van werven

Targeted Advertising; de manier om jouw nieuwe medewerker te vinden!

Met een unieke landingspagina van zowel de organisatie en de betreffende vacature ben je al aardig op weg om jouw nieuwe medewerker te werven. Ga je daarna vervolgens wachten op reacties of ga je liever wat actiever te werk? Online doelgroepbenadering is de sleutel tot succes voor het vinden van de juiste professional. NineOrange kan je het uit handen nemen! Het resultaat is  meer conversie creëren en hiermee sneller de vacature met een passende match in te vullen.

We mailen je graag onze pricing tool voor deze specifieke dienstverlening!

Waarom NineOrange?

 

Sterk employer brand

NineOrange denkt zowel vanuit het bedrijf als de kandidaat. Bedrijven die met ons samenwerken zijn open over de organisatie, de cultuur en de banen. Zo ontstaat een ‘employer brand’ om te laten zien wie ze daadwerkelijk zijn.

Efficiënt proces

NineOrange weet, met haar jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, precies waar het om gaat en wat bedrijven bedoelen. Wij maken een unieke landingspagina van uw bedrijf en de vacature(s) en kandidaten reageren rechtstreeks naar jouw organisatie.

Werknemers die bij je passen

Werknemers krijgen een duidelijk beeld van zowel de functie als het bedrijf en weten mede daardoor waarop ze solliciteren. Het resultaat is een betere en duurzame match. Your Work Your Choice!

Benieuwd naar ons tarief?

 

Verrassingen zijn leuk, maar vaak niet als het om geld gaat. Daarom hanteren wij vaste tarieven. Laat hieronder je e-mailadres achter voor het ontvangen van onze pricing tool.

    0652073394
    info@nineorange.nl