Oude Hengel GMBH

Vacatures

Je ziet steeds vaker dat origineel gebintwerk wordt gebruikt in nieuwe woningen of bedrijven. Wij ontwerpen (als dan niet in samenspraak met aannemers en architecten) en realiseren deze nieuwe houtconstructies. Onze houtproducten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd door onze specialisten, zo blijven de authentieke details van het gebint behouden. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gebintwerken en andere toepassingen.  Hierbij kun je denken aan de realisatie van schuren, vierkantconstructies, kapspanten, hooibergen, carports en meer.

Over ons bedrijf

H. Oude Hengel GmbH is een houthandel met een eigen zagerij, drooginstallatie en CNC-houtbewerkingsmachine. Al ruim 100 jaar, en inmiddels in de vierde generatie, voorzien wij u van duurzaam hout voor verschillende toepassingen voor verschillende doelgroepen.

Wij beschikken over een ruime en uitgebreide voorraad van ruim twintig houtsoorten. Eiken, beuken, douglas, essen, iep en lariks. Al het hout onder één dak of in één van de geconditioneerde hallen.

Met respect voor de natuur voorzien wij u van duurzaam en kwalitatief hoogstaand hout en adviseren wij u welke houtsoort u het beste kunt gebruiken.

  • We bestaan al 100 jaar!
  • We werken met 17 enthousiaste collega’s
  • Gemiddelde leeftijd is 42 jaar

Openstaande vacatures

WAT WIJ DOEN

Dit zijn redenen waarom mensen bij ons werken

We hebben onze mensen gevraagd wat zij waarderen in ons als werkgever en we zijn trots op de antwoorden!

Gezelligheid

We houden echt van gezelligheid bij Oude Hengel. We organiseren veel uitjes en gaan bijvoorbeeld met de kerst en vakantieperiode lekker samen eten en drinken.

Vrijheid

Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel bij ons. Wanneer een collega eerder weg wil of onder werktijd even weg moet is dit geen probleem!

Bourgondisch 

We hebben een eigen gemaakte bbq en deze wordt regelmatig gebruikt om een paar mooie hamburgers of broodjes worst te maken. We zijn echte bourgondiërs bij Oude Hengel!

Humor

Bij ons hangt echt een gezellige en informele werksfeer. Uiteraard moet er wel gewerkt worden maar we nemen elkaar ook geregeld in de maling en wordt er hard gelachen!

Duurzaamheid

We maken prachtige duurzame producten en werken uitsluitend met aantoonbaar legaal gekapt hout. Ons bedrijf is dan ook PEFC- en FSC-gecertificeerd. Prachtig om samen mee te werken!

Personeelskorting

Wil je thuis een mooie kapschuur plaatsen of bijvoorbeeld een mooie tafel? Bij ons krijg je een mooie personeelskorting!