download-3
R_STAHL_ELECTROMACH
Eshuis-LG_tagline_RGB
HuisartsenZorgTwente_FC
hslide-img6

Bij een wervingspagina bundelen we al het goeds dat een bedrijf te bieden heeft o.b.v. employer branding en employer value proposition en deze maken we samen met de vacatures visueel. Het komt erop neer dat een nieuwsgierige in één oogopslag kan zien waarom je juist bij deze organisatie zou willen werken. We maken foto's, video's, infographics en deze pagina's plaatsen we op ons eigen platform op NineOrange.nl. Vervolgens wordt een vacature bij de doelgroep op b.v. Linkedin onder de aandacht gebracht middels "targeted advertising". Deze reageert rechtstreeks bij interesse bij het bedrijf zonder tussenkomst van NineOrange. De pagina's blijven online staan en kunnen altijd weer worden ingezet mocht dit nodig zijn.  

Nee, we bemiddelen geen kandidaten. We brengen deze enkel aan tafel en dan neemt het bedrijf (recruitment of HR) het over van ons. Zeg maar de eerste vier stappen in een "candidate journey".

Als we eruit wat voor soort video we gaan maken (b.v. een algemene "werkenbij" video) dan gaan we samen bepalen wie van de medewerkers iets gaat vertellen. Hierna plannen we de draaidag. We sturen vooraf een draaiboek/script waarin we alles op hebben genomen wat jullie deze dag kunnen verwachten. We komen met een cameraman voor de techniek en regisseur die ook het interview zal afnemen. We willen liever niet dat mensen antwoorden gaan instuderen dus we geven in het script alleen de richting aan van vragen die men kan verwachten. Verder maken we er altijd samen een leuke en ontspannen dag van! (en dat kun je terugzien in de video!)

We kennen zogezegd drie smaken qua dienstverlening: we maken wervingspagina's, complete "werkenbij" websites of we maken aparte videoproducties. We kijken samen met onze opdrachtgever wat het beste aansluit bij een behoefte. Sommige organisaties hebben niet vaak of veel vacatures maar willen wel online visueel aantrekkelijk hun bedrijf en vacatures getoond hebben. Andere bedrijven zijn dusdanig gegroeid dat een eigen "werkenbij" website op zijn plaats is. Als er al een eigen website is dan maken we graag video's om de vacatures mee te ondersteunen. Hoe dan ook: onderscheiden op de arbeidsmarkt is de sleutel en hier helpen wij graag mee.

    Stuur ons een bericht

    Ben je nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

    captcha