Partner in logistieke automatisering

Vacatures

Over Actemium Zevenaar

Wij zijn Actemium Zevenaar, één van de 300 vestigingen van Actemium in Europa. De focus van onze business unit ligt op automatiseringsoplossingen voor complexe logistieke processen. Wij ontwikkelen en implementeren software én hardware. Denk aan smart devices, mobiele applicaties, robots en stabiele draadloze netwerken. Al onze oplossingen koppelen we aan bestaande IT-systemen. We geven onze klanten bovendien gedegen logistiek advies. Een goede relatie staat voorop in onze langdurige samenwerking met zowel de klant als onze medewerkers. Samen met de 50 collega’s van onze business unit maken we iedere dag het verschil in de snel veranderende wereld van de logistiek.

Onze bedrijfscultuur 

Samenwerken zit in ons DNA. Met onze klanten én met onze lokale en internationale zusterbedrijven. Ons netwerk bestaat uit veel verschillende business units met verschillende merken. Actemium is er daar één van. Onze netwerkstrategie is onze grote kracht en de reden voor ons succes. Als netwerk kunnen we snel en efficiënt inspelen op veranderingen in de markt. Komen we er zelf niet uit? Dan vragen we experts van een andere business unit om hulp.

Binnen onze eigen business unit is de werksfeer informeel. We kennen weinig hiërarchie en iedereen is benaderbaar en toegankelijk. We werken resultaatgericht en flexibel. De mens staat daarbij centraal. Juist daarom zijn onze collega’s zo betrokken en loyaal. We investeren actief in lifetime employability, want we willen dat je gezond, gelukkig en duurzaam inzetbaar blijft. Nu en in de toekomst. Binnen, maar ook buiten Actemium.

  • Gevestigd in Zevenaar
  • Team van 50 enthousiaste medewerkers
  • Totaal 60% van onze collega’s is tussen de 25 en 50 jaar
  • De verdeling bij ons is 83% man en 17% vrouw

Openstaande vacatures

Nieuwsgierig wie er allemaal bij ons werken? 

Wij stellen je graag voor aan een aantal collega’s

 

Henk
Clientmanager

Inge
Project management Assistente

Mark
Business Development Manager

Rebecca
HR Business Partner

Noud
HR Business Partner

Danny
Consultant

Nieuwste vacatures

Nieuwsgierig?

Kom gewoon eerst een kop koffie drinken, dan kijken we hierna samen verder