Voor welke dienstverleningen kan je bij ons terecht?

We kennen zogezegd drie smaken qua dienstverlening: we maken wervingspagina’s, complete “werkenbij” websites of we maken aparte videoproducties. We kijken samen met onze opdrachtgever wat het beste aansluit bij een behoefte. Sommige organisaties hebben niet vaak of veel vacatures maar willen wel online visueel aantrekkelijk hun bedrijf en vacatures getoond hebben. Andere bedrijven zijn dusdanig… Lees verder Voor welke dienstverleningen kan je bij ons terecht?

Wat kan ik verwachten als ik een video wil laten maken?

Als we eruit wat voor soort video we gaan maken (b.v. een algemene “werkenbij” video) dan gaan we samen bepalen wie van de medewerkers iets gaat vertellen. Hierna plannen we de draaidag. We sturen vooraf een draaiboek/script waarin we alles op hebben genomen wat jullie deze dag kunnen verwachten. We komen met een cameraman voor… Lees verder Wat kan ik verwachten als ik een video wil laten maken?

Bemiddelen jullie ook kandidaten?

Nee, we bemiddelen geen kandidaten. We brengen deze enkel aan tafel en dan neemt het bedrijf (recruitment of HR) het over van ons. Zeg maar de eerste vier stappen in een “candidate journey”.

Nemen wij alle opdrachten aan?

Dat is een vraag die je niet snel zou verwachten, toch? Het antwoord is namelijk nee, handel is bij ons geen handel. We leggen graag uit waarom. De eerste vraag die wij een bedrijf vaak stellen is “waarom zou iemand hier moet werken?”. Dit is namelijk voor ons best belangrijk als we namens een bedrijf… Lees verder Nemen wij alle opdrachten aan?

Wat kost kost een complete wervingspagina?

Voor een complete wervingspagina (incl. een vacaturepagina) geheel in huisstijl van jouw organisatie rekenen wij €5500 euro. Hier zit bij: een algemene “werkenbij” video, een vacaturevideo, een teaservideo van de vacature en een serie foto’s. Hierna is de wervingspagina klaar om ingezet te worden waarvoor deze bedoeld is, namelijk het aantrekken van nieuwe medewerkers. De… Lees verder Wat kost kost een complete wervingspagina?

Hoe lang duurt het voordat een wervingspagina af is?

Gemiddeld zijn we een tot twee maanden bezig om alles live te krijgen. Dit is dan inclusief de video’s, de foto’s en de teksten. Het kan sneller maar dan zal er vanuit onze opdrachtgever zogezegd “koppen met spijkers” geslagen moeten worden. Daarmee bedoelen we snelle informatievoorziening en planning draaidag, hier gaat vaak de meeste tijd… Lees verder Hoe lang duurt het voordat een wervingspagina af is?