videoportfolio
  • homevideoportfolio

Gespecialiseerd in video’s puur gericht op arbeidsmarktcommunicatie

Een arbeidsmarktcommunicatie video moet naadloos aansluiten bij het imago van jouw bedrijf: persoonlijk en warm, of neutraal en informatief? Creatief en verassend, of juist gedegen en rotsvast? Minstens zo belangrijk is het om in de huid te kruipen van de doelgroep van de video. Wat voor soort kandidaten wil je aantrekken? Hoe wek je hun interesse? Dit is allemaal van invloed op het verhaal, het script, de keuze voor muziek, het tempo van de video en de stijl van de montage.

Om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf en welke doelgroep je wilt aanspreken, gaan wij voorafgaand aan de videoproductie met de jullie in gesprek. Vervolgens werken we de ideeën uit om te komen tot een draaiboek waarin de boodschap op een duidelijke en creatieve wijze visualiseert. Doordat we meer da 20 jaar werkervaring hebben in de arbeidsbemiddeling zijn dit geen mooie woorden maar ervaring die wij meenemen!

 

Producties die we onlangs gemaakt hebben

Of het nu om een “werkenbij”- , een vacature- of teaservideo is: als het om arbeidsmarktcommunicatie gaat dan ben je bij ons aan het goede adres!