Wat zijn wervingspagina’s?

Bij een wervingspagina bundelen we al het goeds dat een bedrijf te bieden heeft o.b.v. employer branding en employer value proposition en deze maken we samen met de vacatures visueel. Het komt erop neer dat een nieuwsgierige in één oogopslag kan zien waarom je juist bij deze organisatie zou willen werken. We maken foto’s, video’s,… Lees verder Wat zijn wervingspagina’s?

Wat kost kost een complete wervingspagina?

Voor een complete wervingspagina (incl. een vacaturepagina) geheel in huisstijl van jouw organisatie rekenen wij €5500 euro. Hier zit bij: een algemene “werkenbij” video, een vacaturevideo, een teaservideo van de vacature en een serie foto’s. Hierna is de wervingspagina klaar om ingezet te worden waarvoor deze bedoeld is, namelijk het aantrekken van nieuwe medewerkers. De… Lees verder Wat kost kost een complete wervingspagina?

Hoe lang duurt het voordat een wervingspagina af is?

Gemiddeld zijn we een tot twee maanden bezig om alles live te krijgen. Dit is dan inclusief de video’s, de foto’s en de teksten. Het kan sneller maar dan zal er vanuit onze opdrachtgever zogezegd “koppen met spijkers” geslagen moeten worden. Daarmee bedoelen we snelle informatievoorziening en planning draaidag, hier gaat vaak de meeste tijd… Lees verder Hoe lang duurt het voordat een wervingspagina af is?