Voor welke dienstverleningen kan je bij ons terecht?

We kennen zogezegd drie smaken qua dienstverlening: we maken wervingspagina’s, complete “werkenbij” websites of we maken aparte videoproducties. We kijken samen met onze opdrachtgever wat het beste aansluit bij een behoefte. Sommige organisaties hebben niet vaak of veel vacatures maar willen wel online visueel aantrekkelijk hun bedrijf en vacatures getoond hebben. Andere bedrijven zijn dusdanig… Lees verder Voor welke dienstverleningen kan je bij ons terecht?

Wat houdt precies een wervingscampagne in?

Bij een wervingscampagne gaan we namens onze opdrachtgever gericht de doelgroep die voldoet aan het criteria benaderen met een vacature. We zorgen middels “Targeted Advertising” ervoor dat het aanbod in een timeline voorbij komt en zorgen daarmee voor conversie naar b.v. een wervings- of eigen vacaturepagina. We schrijven wervende teksten en gebruiken bij voorkeur een… Lees verder Wat houdt precies een wervingscampagne in?

Wat kan ik verwachten als ik een video wil laten maken?

Als we eruit wat voor soort video we gaan maken (b.v. een algemene “werkenbij” video) dan gaan we samen bepalen wie van de medewerkers iets gaat vertellen. Hierna plannen we de draaidag. We sturen vooraf een draaiboek/script waarin we alles op hebben genomen wat jullie deze dag kunnen verwachten. We komen met een cameraman voor… Lees verder Wat kan ik verwachten als ik een video wil laten maken?

Bemiddelen jullie ook kandidaten?

Nee, we bemiddelen geen kandidaten. We brengen deze enkel aan tafel en dan neemt het bedrijf (recruitment of HR) het over van ons. Zeg maar de eerste vier stappen in een “candidate journey”.

Wat zijn de kosten voor het maken van een video?

Een vraag die wij vaak krijgen en uiteraard ook logisch is: het is vooraf fijn om te weten waar je aan toe bent en of video’s binnen het budget passen. De prijs van een videoproductie hangt voornamelijk af van de wensen van onze opdrachtgever en daarom geven we altijd een richtprijs af. Gemiddeld ligt een… Lees verder Wat zijn de kosten voor het maken van een video?

Nemen wij alle opdrachten aan?

Dat is een vraag die je niet snel zou verwachten, toch? Het antwoord is namelijk nee, handel is bij ons geen handel. We leggen graag uit waarom. De eerste vraag die wij een bedrijf vaak stellen is “waarom zou iemand hier moet werken?”. Dit is namelijk voor ons best belangrijk als we namens een bedrijf… Lees verder Nemen wij alle opdrachten aan?

Hoe ziet een draaidag eruit?

We maken voor een draaidag als een draaiboek. Hierin staat alles over de dag (concreet) zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Op een draaidag zelf zullen we met twee cameramensen zijn. Een voor de techniek en een voor de regie en het interview. We gaan na de koffie eerst goede locaties… Lees verder Hoe ziet een draaidag eruit?

Hoe zit het met het eigendom van de content?

Alle content maken wij zelf en wordt eigendom van onze opdrachtgever. Dit betekent dus de videoproducties en foto’s. Het ruwe materiaal blijft wel eigendom van NineOrange en deze delen we niet zomaar. Wel bewaren wij alles in onze beeldbank en kunnen dus altijd op verzoek nieuwe montages en “re-edits” doen op bestaande video’s. Als organisaties… Lees verder Hoe zit het met het eigendom van de content?

Wat zijn wervingspagina’s?

Bij een wervingspagina bundelen we al het goeds dat een bedrijf te bieden heeft o.b.v. employer branding en employer value proposition en deze maken we samen met de vacatures visueel. Het komt erop neer dat een nieuwsgierige in één oogopslag kan zien waarom je juist bij deze organisatie zou willen werken. We maken foto’s, video’s,… Lees verder Wat zijn wervingspagina’s?

Wat kost kost een complete wervingspagina?

Voor een complete wervingspagina (incl. een vacaturepagina) geheel in huisstijl van jouw organisatie rekenen wij €5500 euro. Hier zit bij: een algemene “werkenbij” video, een vacaturevideo, een teaservideo van de vacature en een serie foto’s. Hierna is de wervingspagina klaar om ingezet te worden waarvoor deze bedoeld is, namelijk het aantrekken van nieuwe medewerkers. De… Lees verder Wat kost kost een complete wervingspagina?